Jelena

Šimanovci

Član od: 28.11.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Jastuci, posteljina i prekrivači

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospođa nije bila zadovoljna sa cebetom . Tvrdila je da smrdi. Nikakav problem , odmah sam rekao iako je kod nje bilo par dana da ga vrati. Napisala je da je cebe prala više puta , ali da ono smrdi. To ništa ne bi bio problem da nije uradila sledeće. Cebe mi je poslala nazad skroz mokro, bukvalno iz masine koje se cedilo , tako je i meni stiglo . Kada sam otvorio još uvek je curela voda iz njega. Jer je cebe poslato u petak a meni zbog vikenda dostavljeno u ponedeljak na dva mesta se već stvorila budj . Samim tim jer je cebe bilo mokro skroz, težina cebeta je postala mnogostruko veća. Postarinu sam platio 878 din i za cebe koje je oko 1 kg platio postarinu za 10kg. Smatram da to nije fer i nije normalno, jer osim više od duple poštarine sada cebe mogu da bacim u djubre. Za sve to imam i dokaze oo zeli da vidi. Cista pakost ovog člana me tera da dam ovu negativnu ocenu. Pozvao sam je da pitam zašto je to uradila a ona je rekla "pa sta bas me briga sto je cebe bilo mokro".
Apsolutna laž prodavca.Na njegovo da nisam rekla da je ćebe mokro,sam odgovorila da ni on nije rekao da ćebe smrdi,i ne može se oprati taj smrad.Ko zna kojim kamcerogenim materijama je naprskao.I druge stvari oprane sa smrdljivim ćebetom sam bacila,jer takođe ne mogu da se operu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.