Jelena

Novi Sad

Član od: 26.03.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Razglednice | Domaće

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ocigledno mlada devojka, kaze da je iz Novoga Sada, mada ne verujem, mi je oduzela dragoceno vreme, tako sto sam joj trazio u magacinu 3 razglednice citav 1,5h, a imam ih oko 6000, pronasao sam ih i javio se u dogovoreno vreme porukom preko KP sajta, ostavivsi svoj broj mobilnog, dok ja njen nisam imao. Osoba me nije pozvala, nije se pojavila u centru grada, niti mi je odgovorila na poruku, vec je to tek uradila kada sam joj ja pisao oko ponoci. Dogovor je da se vidimo do 19h u centru grada, poruku sam joj poslao u 18,38h, procitala je i. .. nisam dobio odgovor(vec tek oko ponoci) ! Krajnje neozbiljno, neodgovorno, poslovna nekultura je u pitanju. .. a sve zbog 600 din ! Ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovakvima, a i ove njene ocene, je velik znak pitanja kako je dobila ? Ovo prave novosadjanke, nikada ne bi uradile, devojko, telefon zato i postoji da se javite nekome i dogovorite. Ova ocena je cisto opomena da ubuduce ne budete oholi i samozivi, i mislite samo na sebe, vec da naucite da druge i njihovo vreme ispostujete !
Krajnje neprofesionalni prodavac. Napisao mi je da ce pogledati da li ima razglednicu za koju sam bila zaintresovana i javiti se u 15h. Ja sam cekala na njegov odgovor do 18:38h. Tek tad mi je odgovorio, dao svoj broj telefona i ocekivao da se nadjemo na mestu koje njemu odgovara u 19h. Kad sam videla poruku, bila sam na skroz drugom kraju i nisam mogla da zovem jer sam cuvala bateriju za gps. Objasnila sam mu sve cim sam dosla kuci, izvinul se al on nije prestajao sa uvredama i istresanjem agresije na mene. Smatram da nicim nisam zasluzila ovo zlostavljanje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.