Jelena

Pančevo

Član od: 01.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli | Delovi i oprema > Sedišta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lepo pitam prodavca za širinu sedišta za bicikl. Reče mi 22cm. Nakon prijema sedišta uvidjam da je 20cm(čak neki milimetar ispod20cm). Prodavac sebi dozvoljava da me naziva pogodnim imenima pravdajući se da je prilikom merenja mu se metar iskrivio pa je očitanu vrednost veća. Još mi zamera kao šta je to po santimetar levo i desno. Uzeo sam sedište s'razlogom na traženu širinu. Kao kupac nisam ispoštovan. Naročito što mi šalje poruke na Viber a ne ovde gde mogu svi pročitati. ..
1. Kupac je zahtevao komunikaciju putem Viber-a, jer mi je tamo poslao poruku kojom je izrazio nezadovoljstvo za ono što je kupio. 2. Napisao sam, prvobitno, da je mera bila otprilike. Takođe sam se izvinio za grešku. 3. Kupac je i sam napravio grešku jer mi je poslao sliku sedišta na kome je sam demonstrirao kako pogrešno meri sedište. 4. Kupac je i sam dozvolio sebi da mene naziva imenima. 5. Ako kupac nije bio zadovoljan, mogao je lepo da ga vrati i problem bi bio rešen. On je ipak zadržao sedište a vratio se na Viber da mi se napakosti tako što će mi slati kojekakve poruke. 6. Opis iz oglasa je bio sasvim tačan jer nije bilo velikog opisa. 7. Komunikacija je bila sasvim dobra jer je kupac dobio sve tražene dodatne informacije, pritom, zahtevajući komunikaciju na 3 različite platforme. Zaključak: ocena je malo ekstremna za jednu grešku u merenju i kao takva ne treba je uzeti u obzir kao u celosti istinita.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.