Jelena

Bosilegrad

Član od: 08.05.2022.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Kreveti i dušeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Proizvod koji se nalazi na slici oglasa (pomoćni krevet -ležaljka ) i proizvod koji je isporučen (kineska ležaljka) se liče kao ROKVA I SMOKVA. .. što sam napisao pošaljiocu, odmah po prijemu robe. .. jer se ne javlja na telefonske pozive A ako je JELENA - BOSILEGRAD isto što i JANKOVIĆ IVICA , ( adresa pošiljaoca, naravno bez br. telefona). .. onda sam ja Lepa Brena iz mlađih dana. SVE PREPORUKE ZA IZBEGAVANJE OVAKVIH ČLANOVA NA KP !
Ne razumem dotičnog člana, to sto je poručio i video na slici to je dobio. Zbog čega je napisao negativnu ocenu nije mi jasno, a ne razumem bas tekstovi koji nisu konkretno i direktno iznešeni, da bi shvatila u čemu je problem. Koliko znam u poruke na KP i gde je porucio ležaljku nije se žalio da nesto nije okej.

Uređenje kuće > Tepisi i prostirke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Receno mi je da je proizvod dostupan, nakon cega sam poslao podatke za dostavu, gde mi je receno da ce proizvos biti poslat, nakon 4 dana od tada prozivod ne stize i dalje i ja pitam prodavca o cemu se radi, nakon sto god mi kaze mi da mora da proveri sa kolegama, 2 dana opet nikakvog odgovora nema, gde ja opet iniciram komunikaciju da bi mi bilo receno da nemaju proizvod na stanju. Da nisam slao porule verovatno se nikad nista ne bi ni saznalo ni desilo. Krajnje neozboljan, nezainteresovan i obmanjujuci prodavac.
Zbog čega negativna ocena i to posle 7 dana? Na koji način sam vas oštetila? To sto ste porucili u subotu uveče staze, a ponedeljak rekla nema taj oblik staza sa tim natpisom... Gde posle moje Nema taj oblik staze, dobila samo od vas uvrede. Posto nisam uzvratila na vase uvrede, vec sam pročitala i iskulirala, jer nisam osoba koja se svađa... Ukoliko znam prema svakom kupca sam ispala maksimalno korektna odradila zamenu ako nesto nije bilo okej, čak i u nekim situacijama odradim povratak novca . A mislim da vas nisam na nijedan nacin oštetila, već nisu bile staze na stanju i nisu poslate. Da sam vam poslala staze vi bi opet nasli neku manu. Mislim da ova negativna ocena je ne potrebna.

Odeća | Muška > Prsluci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio sam prsluk i power bank, rečeno da šalje sutra tj 6.12, čekao do nedelju dana proverio da li je poslato slao 3do 5 poruka da bih dobio odgovor, onda mi je rečeno da nemaju taj power ponudjen drugi skuplji, prihvatio tek 18.12 mi je stigao prasluk i power, e sad prsluk ne radi, obaveštena ne odgovara ne javlja se. Sramota
Ne slažem se, upravu je sto rekao da kad je porucio prsluk i power bank rekla sam sutra slanje, al zbog povećanog obima posla nisam stigla da javim za doticnog gospodina i jos 1 osobe nije imao power bank, izvinila se lepo i ponudila koji trenutno ima dostupan power bank i on se složio da posaljemo taj sto je dostupan. Kad je stigao prsluk kaze prsluk ne radi bez power banka, a kad je uključen u power bank onda radi. Posto videla da osoba ne zna kako funkcioniše, potrudila se da objasnim da bez power banka ne može raditi prsluk. Onda vidim ne možemo da dodjemo do dogovora, ponudim povratak novca ili zamenu, on prihvata zamenu, al prvo mi njemu posaljemo prsluk, pa tek onda on da posalje.

Uređenje kuće > Satovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pogrešan model prvi put, koji sam ipak rešio da uzmem za majku ukoliko mi pošalju i taj prvi koji sam trazio, drugi put pogrešna boja, nakon što sam poslao sliku chat-a gde se jasno vidi sta sam tražio i u kojoj boji, dobijam odgovor "ne vidim u čemu je problem". .. Sve vreme joj persiram, a ona odgovara krajnje neprofisionalno. Na kraju nije mi dala ni adresu za vraćanje iako sam je tražio više puta. Sreća pa sam nasao u kanti i uspeo da vratim. Ona je apsolutno za svako izbegavanje. 👎👎👎

Nega i lična higijena > Ostali aparati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Traži da se pošalje novac pre slanja pošiljke, a posle ne odgovara na poruke. Maksimalno nije ispoštovan dogovor.
Ne slažem se sa negativnoj oceni, jer zeni uredno poslat paket, al osoba je mislila da preko noci sticice joj paket, al nije svesna da taj njen paket treba da se upakuje i plus bili smo pretrpani paketima gde sam joj rekla da kasnicemo sa slanje paketa 2 do 3 dana, gde je ona je rekla uredu sacekacu nije nikakav problem. Gde drugi dan od uplate od nje sam dobila 100 poruka, gde je njen paket zbog čega nije stigao i cak i pretnje imam poruke kao dokaz, al taj dan nisam ulazila na KP. Tako ova osoba pokušavajući da sabotira prodaju sa ovom negativnoj oceni, da sam znala da ce mi dati negativnu ocenu vratila bih joj novac. Evo dokaz broj pošiljke 6132931345, da je uredno preuzela paket, cak je javila da je preuzela paket.

Bela tehnika i kućni aparati > Blenderi i seckalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam crnu jaknu kod clana velicine xl koja je stigla ali kalup je izuzetno mali i naravno nije odgovarala velicina, nisam zeleo ni pokusao da vratim jaknu vec sam na osnovu njenih mera porucio crnu jaknu veceg broja. .. poslata mi je jakna plave boje koja nije postojala u oglasu iako sam preko poruka trazio izricito crnu jaknu. .nije neki novac u pitanju ali od tog trenutka clan ne odgovara na poruke niti se javlja na tel. .. Nije sve u novcu dragi moji i nije sve u Vasoj zaradi ma kolika ona bila. .toliko o saradnji, sami presudite hocete li verovati ovom clanu, sto se mene tice saradnju ne preporucujem. ..

Dvorište i bašta > Baštenski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Roba je naručena 12.07.2022. Do danas (18.07.2022. ) još nije stigla. Više puta sam tražio broj pošiljke, ali nisam dobio nikakvu informaciju. NE PREPORUČUJEM SARADNJU! !!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.