Jelena

Loznica

Član od: 11.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mama i beba > Njihalice, ljuljaške i ležaljke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dao sam 26.000,00 dinara za nesto sto Skripi kad radi trese se Lcd ckilji slabo se vide komande na moj predlog da se Odnese Majstoru da se Namesti, da Nevracam predmet Prodavcu kao nezadovaljan kupac, i da Kosta popravka 1500 din da popravi tjes namesti podmaze i da podelimo sumu na ravne casti Dobijo sam odgovor! !! Sad cu ga kopirati i nalepiti do slovceta Nacin Na koji hoces da izvuces 1000 dinara je stvarno Jadan Hvala i evo nacina na koji ste ustedeli 1000 dinara je ova Negativna ocena! !!
Na koji nacin neko pokusava da spusti cenu i plati manje predmet je jadno. Neko ko prodaje predmet koji nije ispravan ne napise poruku kao ja Vama : Jelena Mamaroo je pislat malopre,kod Vas je sutra. Ako nesto ne budete znali da sklopite,predlazem da prvo pogledate klip na youtube kako se sklapa ili pozovite pa cu Vam objasniti,mada mislim da ako pratite slova na delovima ne mozete omasiti. U svakom slucaju stojim na raspolaganju ako Vam zatreba pomoc. Nikad u zivotu nisam nikome prodala nesto sto ne odgovara opisu iz oglasa. Pricate o nekom kaisu koji nije bio kako treba i koji Vam je navodno majstor popravljao pa mi sad za tu popravku trazite pare,imate na internetu rasklopljen mamaroo i u njemu NE POSTOJI nikakav kais,sto znaci da ili Vi lazete ili Vas majstor laze Vas jer Vam je uzeo novac. Takodje niste me kontaktirali da posiljku vratite odmah ako niste bili zadovoljni vec ste je odneki kod majstora. Pre slanja ste me ispitali sve o ljuljasci i 5 sati pokusavali da jos spustite cenu i to sto sam Vas pustila 2500 dinara cenu nije bilo dovoljno nego sad izmisljate kako npr display ne radi. Evo slike display-a koji Vi kazete da ne radi. http://i68.tinypic.com/xml7d4.jpg I sad mi i nakon negativne pretite porukom: Hocete li uplatiti 1000 dinara ili da vam vratim? Pa da najbolje da ja sad uzmem bez potrebe otvaranu i popravljanu ljuljasku,koja nije imala nikakvih problema i da jos dobijem negativnu ocenu za nesto sto nije istina. Pa gde to ima???
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.