Jelena

Niš

Član od: 14.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon ne odgovara opisanom stanju koje je navedeno u predmetu prodaje. Popravka ce mi jos kostati toliko bar koliko i uredjaj. Naravno komunikacija je blokirana, a naravno da ne sa moje strane. Evo, toliko od mene. Ja sam bila fer. Odustacu od online kupovine sigurno. ..
Ne razumem neke ljude zato sad negativna ocena kad je sve bilo po dogovoru, telefon nije bio nigde ogreban nije kocio bagovao ili slicno licno sam nosila telefon. Natalija me je zvala posle 3-4 dana i zalila se kako je tac zeza i da joj majstor trazi 3000din, ja sam joj rekla da telefon vrati da ga odnesem u servis ja o mom trosku pa da joj isti vratim i ako sam sigurna da telefon ok radi natalija nije pristala na to lupula je negatinu ocenu. Ne razumem neke osobe zasto ne razmisle pre ocenivanja zasto se ne dogovore a ne ovako. Svasta svakakvih ljudi danas ima !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.