jelena

Zaječar

Član od: 21.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Trenerke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodja je narucila stvara bez da je pitala za dimenzije. Svaka fotografija je imala uslikanu velicinu i valjda svako zna koja mu velicina odgovara. Rekla sam joj" ako NESTO ne odgovara- vrati, vraticu ti novac. Kad je preuzela paket, krenula je : nista ne odgovara, vratite mi novac. .ok- rekla sam, ali sad kad ti meni vracaspaket, hocu da vidim sta mi vracas. .Stvari su vracene u nekoj prljavoj kesi, kako je ko isprobavao, zguzvane, nabijene, i usput sam za svoje stvari platila otkup paketa. .. a usput je bila kuknjava" ja sam samohrana majka. .. nikakvu saradnju ne preporucujem sa doticnom. .. Cuj- placam da se moje stvari vrate meni. .. izuzetno bezobrazno, ali dobroo! !! vracen joj je novac, nek se neko drugi ne upeca! !!
Za tebe lepotice gospodjica?ne znam odakle da pocnem ovako ova lepotica je poslala stvari koje su fush pa nema vise gde kvalitet nula a opisivala je kako nije noseno a nesto je i novo pa dobro a gde su ti uckuri na sve te stvari ako kazes da su skoro nove? Lepotice ono sto si meni poslala ja ono ne bih dala ni imigrantima da nose,nisam zelala da te uvredim pa sam bila fina nemoj da se pecas stvari niko nije ni probao, niko bre zeno nece da nosi ono sto si poslala za te pare koje si ti dobila ?‍♀️Ako ti vec sestra u francusku i salje ti stvari zamoli je da ti ne salje turske i rumunske kopije?a to ko je kako dobio paket necemo, ne znam da li si obavestena da mi je paket stigao u djubretarske kese? I jako dobro znamo ko je kukao lepotice ?imas srece sto ne mogu da okacim prepisku i slike pa da vidimo ko kuka.Ova zena je za zatvor ne preporucujem nikakvu saradnju sa doticnom komunikacija ravna nuli bruka velika bruka. Lepotice ja svoj obraz ne prljam za 5000 kao ti ?Srdacan pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.