jelisin

Smederevo

Član od: 06.07.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovarali smo se u vezi zamene telefona, poslao sam drugaru telefon do Beograda, platio postarinu, i cekao ga da se javi. U medjuvremenu mu se pokvario automobil (bar tako kaze, u to ne ulazim), i navodno nije mogao da dodje da obavi zamenu, cekao sam ga ravno nedelju dana, od njega i dalje nista, kostao me 2 postarine tj.500 dinara, i to je to.
Samo bih jedno dodao, delimicno clan je napisao tacno, ali je zaboravio da napomene 1.da je dogovor bio da posalje u Bg a ja da pogledam telefon a ne da ga odmah uzmem 2. kada sam imam incident sa autom rekao sam mu da mi treba vremena dok sredim auto i on je rekao nije frka uopste da bi me posle nekoliko dana proganjao kad cu kad cu kad cu, itd...i sto ne dodjem busom ili neko da me doveze,sto sam ja shvation kao "vacarenje" 3. molio bih administraciju da ukloni ovu negativnu jer je slucaj veoma smesan, a sto se tice njegovih 500 din ,nisam imao problem da mu posaljem i 1000 din, ali on nije hteo !! hvala i pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.