Jessy

Novi Sad

Član od: 18.01.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kućni ljubimci | Oprema > Mačke | Penjalice i grebalice

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nažalost, dajem negativnu. Kupila sam grebalicu 27.7. Odmah uplatila novac i trebalo je da sutra pošalje paket. Od 28.7. do 8.8. smo se čuli mnogo puta: prvo kurir nije došao, pa se paket prepakivao, pa su paketi zamenjeni, pa ću možda dobiti drugu grebalicu, pa su vraćeni paketi. Nije mi bio problem da sačekam da i drugi kupac i ja dobijemo ispravne pakete. 8.8. je grebalica stigla, ali falila je baza na koju treba da se montira. Žena se izvinila i ponudila da pošalje deo do kraja nedelje o svom trošku. Međutim nije poslala, pa je ostalo da će mi javiti u ponedeljak. Ni 15.8. nisam dobila potvrdu. Bila sam strpljiva i potrudila se da pokažem razumevanje, ali nije ispoštovan finalni dogovor.
Jeste bio takav dogovor zbog posla nisam uspela potpuno ste u pravu negativna ocena je opravdana. ja cu vam svakako poslati deo koji nedostaje a vi bar razmotrite da posle toga uklonite negativnu ocenu . Moje izvinjenje

Transportna vozila | Delovi i oprema > Kamioni | Oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako lošeg prodavca i osobu nikad nisam sreo. Bežite sto dalje od ove, prodala mi je emulatore kao novi su i ispravni a poslala mi polovne i neispravne. Pare kaže nema da vrati i ne želi. Da ima ljudi da su spremni da za 6000din gube obraz u današnje vreme to nemogu da verujem. Osoba ne želi više ni da komunicira. Neka u zdravlju potroši pare.
Nije ti uspelo pokusajem iznude novca. Pretio si mi preko kp poruka i preko telefona rekao da ces mi doci na adresu i da ce biti problema . Ja bi trebala tebe prijaviti Policiji za pretnje i iznudu novca. Kako te nije sramota Poslala sam ti Nove Emulatore u kutiji 6 komada sa svim potrebnim drajverima i adapterima. I zelis da ti bukvalno poklonim Emulatore i vratim Novac . Posteno radim i prodajem. Paket je otvorio nakon 4 -5 dana . Do tada je mogao da smisli sta god on zeli. Trgovina je bila obavljena 28.12.2021. Ja molim Administraciju kupujem prodajem da uklone negativnu ocenu. Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.