JoBo direct

Beograd

Član od: 11.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Baštenski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Tvrde da su poslali trazeni predmet Posiljka putuje navodno vise dana Nula ua poslovnost Ne preporucujem nikom Ne javljaju se na dat telefon

Dvorište i bašta > Baštenski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Situacija: Nakon dogovorene prodaje i licnog preuzimanja prodavac se ne javlja vise na telefon. .. zove ga moj drug, njemu se javlja i obecava prodaju iste stvari. .posle se vise i njemu ne javlja! Sve bi bilo ok. .. samo je trebalo da se javi i kaze da ne moze da proda. .ovo ignorisanje poziva a javlja se na druge brojeve i ugovara prodaju iste stvari je strasno bezobrazno! Ne preporucujem!
Gospodine, nije mi jasno odakle vam ideja da iznosite ovakve neistine. Jedina naša konverzacija je bila na kupujem prodajem pre tačno dvanaest dana. Na vaše pitanje da li imam suncobran na stanju ste dobili odgovor da je suncobran dostupan za prodaju. Nakon toga nije usledio dalji kontakt. Ako ste otvorili profil pre kratkog vremena da biste davali negativne ocene korisnicima to je na vama.

Uređenje kuće > Lusteri, visilice i plafonjere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Stigla je lampa, stim što nije kao što je prodavac naveo u oglasu. Tečnost ljubičasta, a vosak rozi, već je tečnost roza, a vosak beo. Stalak za lampu nije kao na slici od brušenog aluminijuma koji nije bio ofarban, već je obojen u roze. U oglasu stoji i sledeće: Lampa ima potenciometar pomoću koga regulišete koliko će se tecnost zagrejati i samo osvetljenje lampe. - što takođe ne postoji na lampi, samo prekidač. Visina lampe je 32cm u oglasu, a stigla je 40cm.
Poštovani. Očigledno je da ni sami ne znate šta tačno želite pošto vam je nuđeno više varijanti lampi i niste kupili samu lampu iz oglasa za koji ste ostavili ocenu. Takođe vam je nuđeno da lampu vratite, zamenite ili šta vam već odgovara na šta se vi sami niste odlučili već ste nam naveli da želite da zadržite upravo tu lampu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.