Joca Lazic

Jagodina

Član od: 07.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od gospodina Jovice sam kupio laptop, za koji mi je receno da je u odlicnom stanju i da nema mana, da je baterija 2h. Laptop kada je stigao cim sam ga otvorio on se upalio, znacii ima neki spoj, jer nisam ni stigao da stisnem dugme on je pokrenuo paljenje, dalje, baterija za koju je naveo da drzi oko 2h mi se ispraznila za 2-3 minuta, dopunio je i opet se nakon par minuta ugasila. prilikom otvaranaj laptopa desna sarka razvaljuje kuciste i razdvaja gornji i donji deo kucista. Tastatura je valovitog oblika verovatno je iskrivljena prilikom nestrucnog skidanja, USB 3.0 je pokidan, sa polovine konektora vire samo zice, nema plavog dela koji razdvaja godnje i donje konektore. Kada sam pozvao g Jovicu, rekao mi je da je baterija extra da je on koristio sigurno je drzala pola sata i vise iako je u opisu naveo 2 sata, sto znaci naveo bez provere u opis 2h, kada sam rekao za sarke odgovorio je da nije primetio i da ne sitnicarim nije to nista strasno za usb mi je rekao da kupim razdelnik i da koristim tako kao da je bitan taj jedan usb. Rekao je da kada prodju praznici da ce mi dati adresu na koju da vratim laptop i da ce mi vratiti novac, ali danas mi stize poruka da je on ipak poslao 100% ispravan laptop i da ne zeli da vrati pare, da ce se zaliti administraciji. U porukama je izneo par uvreda, kao i putem telefona, neke od njih su da nisam normalan, da sa mojim mozgom nesto nije u redu i da sam iskompleksiran. Gospodinu sam se sve vreme obracao sa punim postovanjem jer kako mi je 14x naveo on ima 50 godina a ja samo 24. Ni jednog momenta nisam bio drzak niti se svadjao sa njim, iako mi je poslao laptop koji se nije slago sa njegovim opisom u oglasu i koji meni u ovakvom stnanju ne treba, iako mi je g Jovica rekao prodaces ti to za iste pare nista ne brini, ali ja ne zelim da mene neko sutra zove i da mi se zali za ove mane.
neverovatno da postoje ovakve osobe ali sta se moze.sve sto je trazio od informacija i slike koje sam mu poslao govore da je laptop potpuno ispravan a gde doticni gospodin nigde ne navodi nego se zali na nedostatke koje ne postoje a koje on vidi.sve se vidi na slikama i da je lap top polomljen ida ne radi on ne bi izgledao kao na slikama.tako da nemam reci za sve sto navodi neka mu je na savesti.posto me je ocenio negativno uradicu ija to isto jer kupac ne govori istinu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.