Joker Mobil - Prodaja i Otkup

Novi Sad

Član od: 01.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovrili prodaju, dobio podatke za slanje, danas se ne javlja na telefon, na sms ne odgovara, na drugi broj se ne javlja, a onda ga ja pozovem sa treceg broja gde se GOSPODIN javlja na prov zvono, kada sam pitao da li je poslat sony rekao je da nije poslao i kako je evo sada hteo da mi javi kako ima kupca koji mu navidno nudi vise, a vec je dogovorio prodaju sa mnom? ! Znaci ne mogu da verujem da jos uvek postje ovakvi prodavci koji nikakva dogovor ne postuju, oglas je obrisao naravno prodao je uredjaj a da se nije udostoji da javi ili da kaze druze, izvni. .. A pritom je tako bezobrazan da me laze i izmislja price da mu neko nudi vise novca nego sto on trazi? ! NIKAKVU SARADNU NE PREPORUCIJEM SA OVIM CLANOM.
Prošlo je tačno 5godina i 210dana od dobijene negativne ocene. Joker Mobil sada 30.12.2021 ima 1000+ pozitivnih ocena. Iako se u vreme dobijene ?ocene nismo profesionalno bavili mobilnim telefonima ,na žalost dosta navedenih stvari jeste tačna, no po ljudskoj slabosti i mi grešimo. Trudili smo se i trudićemo se da se ovakve stvari ne dešavaju. Hvala na razumevanju. Marko, Djordje, Mirjan
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.