Jole-Julija

Apatin

Član od: 20.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Gramofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem ovog coveka za nikakvu saradnju. Lagao me je za izpravnost uredjaja. Uredjaj sam bacio od besa. Prepirao sam se s njime preko poruka. Ali ne vredi. Svako ko zeli mogu mu poslati celu moju prepisku sa njime da se i sami uverite. Sad vi na svoj rizik pazarite od njega.
moja prva greska je sto sam milanu pustio cenu uredjaja.stalno je navaljivao da mu prodam uredjaj i to cak u pola cene od navedene.ni sam neznam zasto pustio sam cenu ali slutio sam da ce bit problema.uredjaj jeste imao manu koju sam ja naveo u oglasu.kad je milan dobio uredjaj javio se da gramofon malo sporije vrti.rekao sam mu da ga pusti da radi malo duze i dobit ce pravu brzinu.to je i uradio i javio se da je sve u redu da evo njegove poruke "pustio sam ga da radi duze. i ploca sada radi normalno ne usporava, dekovi rade super ne usporavaju drugi dek daje super zvuk. jedina mana kao sto si i naveo je da zvuk ne moze da se stisa do kraja . sve radi kao novo, kajsevi na dekovima i gramofonu su super. hvala jos jednom srdacan pozdrav." najverovatnije je potenciometre koji se nisu mogli smanjiti do nule pokusao popraviti sam.sledeca njegova poruka "Uvalio si mi neispravnu stvar. Ajd nisam nista znao dok NISAM I NA ZVUCNIKE PRIKLJUCIO. A ONDA SHOK. Pored dotrajalog kajsa za gramofon na kome ploce zvuce usporeno ista je i prica sa dekovima, tacnije jedan toliko zavija da je strasno, a iz drugog ne dopire zvuk, tacnije okrece ga ali nema tona, sto se tice pojacavanja nije cak ni to kako si opisao, nego ne moze da se stisa preglasno je. u svakom slucaju uvalio si mi pokvarenu stvar, odneo sam ga kod majstora da se i sam uveri, samo mi je potvrdio da sam prevaren i da ne vredi to popravljati." rekao sam mu da vrati uredjaj ali ne bacio ga je na djubre i hoce pare nazad.iz principa nisam hteo da vratim pare jer znam kakav sam uredjaj poslao.sve clanove pozivam na opreznost pre trgovine sa milanom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.