Josip

Sombor

Član od: 30.08.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo je bilo sve korektno, jos me covek i odusevio , organizovao mi licno preuzimanje na javnom mestu, mada sam sumnjao nesto jer nikakvih podataka o sebi nije ostavio, a ja ipak odlucio da obavim trgovinu jer mi je napajanje hitno trebalo da pomognem ortaku koji je ostao bez para, te sam izvadio novac iz svog dzepa za njega. Pri prvom testiranju uredjaja testerom utvrdjena neispravnost, napajanje ima struje u sebi (vidi se po lampici na prekidacu), ali pri inicijalizaciji samo "blinkne" i ugasi se na testeru. Prodavcu uredno prijavljeno. Prodavac prvo tvrdio kako ce vratiti novac, a onda poceo da prica kako ne zna sta da radi "da ne bi pojeo g. ." (zato ga je utrapio meni da pojedem), obrnuo pricu o tome kako je on siguran u sebe, kako je on sve to isproveravao, kako ne moze da pogresi. Verovao sam da ima dobru nameru do momenta kad me je na finjaka skinuo s. .. i odbio da izvrsi reklamaciju koja mu je prijavljena istog dana. Jos je na kraju izigravao zrtvu kako je on zamalo prevaren, a ojadio me je za 3500dinara! !! Dakle prevario me je za 3500 dinara, jer on "veruje sebi". .. I. .. sta sad? Nisam nikog lagao, nemam razloga ni sad, ali kome je to bitno kad je on uzeo lovu a ja mogu da se slikam sa napajanjem? Ne mogu da verujem da postoje ovakvi ljudi, hteo sam pomoci drugaru koji ima problem, a zavrsio bez para, dobio glumatanje od strane "saradnika" i pokisnuo jos jednom shvativsi da se dobrota u ovoj zemlji ne isplati. .. Za prodavca imam samo jos jedno jedino pitanje: kako te nije , bre, sramota?
Cela ova prica bi pila vode da ja nisam to napajanje izvadio iz svog racunara koji je prethodno tu i radilo! Decku sam poslao napajanje preko druga koji zivi i radi u NS. Mogao je da ga proba i testira na licu mesta a on ga nije ni pogledao, okrenuo se i otisao! Ceo dan se nije javljao i uvece salje poruku kako napajanje neradi! Nije ni spojio napajanje na komp vec na neki tester koji mu je napiso da napajanje nesto nevalja!? Pa sto onda nije poneo tej tester da ga odma isproba na licu mesta a ne posle pola dana da mi salje poruku kako je napajanje 100% neispravno!? Vidim da se decko bavi prodajom starih napajanja!? Mogao je da zameni sta je hteo na ovom mom i zato nepada mi napamet da mu vratim novce! Znam da sam prodao ispravnu stvar i dobro ocuvanu, doneo mu je na noge i sad mene treba da je sramota? A ja te pitam da li sam ja tebi pokvario koncepciju time sto sam ti omogucio da testiras odma kad si dosao po njega de si istog momenta mogao da ga neuzmes?! Nego posle pola dana kad si pocupao iz njega to sto ti je trebalo kao moje nevalja! Ma vazi to mozes nekom drugom pricati te price!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.