Jovan Jovanovic

Ruma

Član od: 01.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli > Cross i enduro

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Motor sam dosao uzeo licno provozao sve se na brzinu izdesavalo verovao sam mu na rec mnogo je hvalio motor kako je sve sredjeno zavrsili smo prenos platio sve po dogovori dodjem kuci ostavim motor otisao u goste ostavio motor da ostoji do sutra zbog ulja da se slegne sutradan palim motor isao voznju motor trza zadnji lancanik los pojeden guma zadnja probusena ekser u njoj nosac tablice pukao kablovi izolirani svi trakom instalacija katastrofa ubacivana strec folija motor sam platio lepo al sa njime nisam zadovoljan ni malo plastike su sve vezicama vezane sve je zbudjeno za prodaju. ..

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Garantovao je da je tablet potpuno ispravan, tablet nije mogao da pokrene nikakvu igricu niti cak YOUTUBE. Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom.
Dosao na kucnu adresu licno kuci i proverio tablet bio neogreban nov prakticno dosao sa zenom posle prodavao isti moj tablet znaci prevarant za izbegavanje slike i rad tableta saljem na viber da se uvere ko prica istinu

Nega i lična higijena > Oprema za masažu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stigao je chimaxx i veliko razocaranje sa njim. Kao prvo nije kako nov, jer svi tasteri izlizani i popucali od upotrebe sto do sada nisam digde videla, vec aparat UOPSTE NE RADI! !! !! Kako ste mogli da ga stavite na prodaju i jos posaljete bez trunke savesti? ?? !! !
Oglas je i dalje na mom kupujem prodajem slike su u prilogu da je masazer ispravan i pustene slike kako radi u brzinama .. Doticna osoba kada samo pricali pitao sam upalite uredjaj dok vodimo razgovor dal radi odgovorila je da radi .. Ja ne mogu da ljudima umesto njih rukujem uredjajem ko ne zna da koristi ne treba da kupuje.. U oglasu pise polovna stvar a ne Nova i to 1500 din .vrednost. Osoba na svom kupujem prodajem nema ni jednu ocene to samo pokazuje o kome se radi za razliku od mojih ocena.. Hvala za negativnu ocenu ..A razgovor je snimljen za dokaz..

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikakva saradnja, dogovoreno je da se nadjemo radi licnog preuzimanja, gospodin se nije ni pojavio, a ni javio na telefon kada sam zvao. .. veliki minus
hahahaha decko pa ti nemas ni imena ovde ni prezimena ni broj telefona samo email ko bi tebi verovao ... Kada sam te pitao da dodjem do tebe kuci ti si izbegavao ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.