Jovan Ljubojević

Valjevo

Član od: 28.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > Elektromotori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dao motor ispravan i 50e za njegov, za koji je receno kao da je nov. Ali kad sam probao kuci prikljuckom na struju taj isti motor nije radio. Sada to kosta jos 100e popravke, a PRODAVAC kaze da sam ja navodno kriv, jer je moj elektricar nestrucno lice koje nije povezalo dobro taj isti motor i pregoreo namotaje ukljucenjem na struju. A vi ostali buduci kupci razmislite dobro da li ce te saradjivati sa istim, mene je to mnogo kostalo!
Motor isproban i radio bez greške.Na insistiranje istog našli se na Ubu, njegov električar ispitao motor i konstatovao da je ispravan.Na motor sam vezao kabl sa viljuškom i tražio da se motor uključi u struju,što dotični nije učinio.Motor je ili sam ili sa kvazi električarima vezivao i spalio namoraje.Javio mi se očajan i rekao da je motoru neispravan rotor(trofazni motor)i ako je to kvar tražio da ja prihvatim krivicu,a ako su namotaji njegova je krivica.Ispričao mi je da su stavljali pločice da motor vežu u trougao,a motor JE FABRIČKI VEZAN U TROUGAO,i na taj način mu spalili namotaje,što mi je momak i pričom potvrdio(Izgoreo mu osigurač pri uključenju na napon)Toliko o tome.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.