Jovan Radovic

Novi Sad

Član od: 07.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > Senzori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ja imam veoma loše iskustvo sa ovim članom. Naime, gospodin je poručio senzor za svetlo i ja sam ga obavestio da ću mu pošiljku poslati POŠTOM kao vrednosno pismo, jer su tako manji poštanski troškovi koje treba on kao primalac da plati. Kao osoba sa invaliditetom čekao sam red u pošti kako bih gospodinu poslao pošiljku odmah. Posle toga, kada sam poslao pošiljku, gospodina obaveštavam da sam pošiljku poslao i šaljem mu broj pošiljke: Gospodin dobija pošiljku odmah sutradan i poštar je pokušao da mu dostavi pošiljku, ali gospodin nije bio kod kuće i poštar mu ostavlja IZVEŠTAJ O PRISPEĆU POŠILJKE. Obavestio sam gospodina o ovom i zamolio ga da ode do svoje pošte i da preuzme pošiljku. Gospodin na ovu moju poruku reaguje da je on bio kod kuće i da nema nameru da ode da preuzme pošiljku, jer nije dobio poruku od KURIRSKE SLUŽBE da mu je stigla pošiljka. Gospodin očigledno ne razlikuje POŠTARA od KURIRSKE SLUŽBE. Gospodine, POŠTAR vam ne dostavlja nikakvu poruku o prispeću pošiljke ! !! Ako ste želeli da vam pošiljku pošaljem KURIRSKOM SLUŽBOM, onda ste trebali odmah, posle moje prve poruke, da mi to saopšite i onda bih vam tako poslao pošiljku ! !! Pošiljka mi se danas vratila nazad, a ja sam morao da platim kako slanje pošiljke, tako i povrat pošiljke nazad. Gospodin me zamolio da mu pošaljem senzor kurirskom službom, ali zbog veoma lošeg iskustva to neću učiniti, jer postoji potencijalna mogućnost da mi se pošiljka opet vrati nazad. .. Na kraju, stekao sam utisak da je gospodin neozbiljan i neodgovoran kako za saradnju, tako i za ovaj sajt. U svakom slučaju, svaki budući prodavac ili kupac neka sam proceni da li će sarađivati sa ovim članom.
Pozdrav svima koji ovo citaju kao i clanu Dionisu koji je iz sopstvenog straha (kako on to sam pise u porukama za sebe) za 146dinara, dao negativnu ocenu. Tricavih 146din je ovde bio problem. Naravno da mi nije padalo na pamet da sa nogom u longeti setam po gradu, sto sam i rekao ovom ljubaznom i uvidjavnom prodavcu, kao i to da zivim u stanu a ne u kuci, te i da nemam gde ici jer sam slabo pokretan. Kao biciklistu udario me je auto. Te sam mu i rekao da u uzem centru grada, to je ono sto znam bilo je tako tada, nema razlike izmedju Poste i Postexpresa kao i izmedju postara,kurira ili paketonose jer jedna ista sluzba dostavlja sve. Novosadjani to znaju, barem ovi iz mog kraja, jer su dobijali pozive rano izjutra od redovnog postara, a ne od kurira, koji je zvao da proveri jeste li na adresi kako bi znao koje pakete da ponese ili ne. Tako bilo a od skora se popravila situacija u Postexpresu, koji je ogranak Poste -za neupucene, pa je sada situacija redovna. Zamolio sam ga, porukom ovde na KP, da mi ponovo posalje paket sa uracunatatim dodatnim troskovima. Ali ON nikako nije odgovarao na tu poruku iako je poruka bila procitana. Po bontonu bi se reklo da kada odgovora nema onda vazi da je odgovor pozitivan. Jel 'te? Ocekivao sam da ce paket opet biti poslat jer pobogu, Dionis je stari grcki bog zivota, plodnosti i mudrosti, ko bi pomislio drugacije?- Ha, neznalice jedna. Dionis je uvek morao dokazivati svoje bozanstvo. Sada znate i zasto. Ponavljam: trazio sam da mi se uracunaju dodatni troskovi ponovnim slanjem paketa ali ljubazni i uvidjavni prodavac je to odbio iz svog straha za 146 din. Nikako mi nije trebala negativna ocena, jer sam ozbiljna i odgovorana, veoma direktana osoba bez maske na licu koja najvise postuje vreme, kako svoje tako i tudje. Ranije sam mogao reci da moje ocene i komentari korisnika ,ovog najveceg sajta kod nas, govore za mene ali sada ne mogu jer osecam se sramno zbog tudje slabosti. Zao mi ih je Hvala vam na citanju
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.