Jovan Stanojevic

Kragujevac

Član od: 06.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitare | Električne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek mi je u zameni za moj vrhunski Ibanez Satriani ladno uvalio nabudženi Squier - kao Fender Mexico. Valjda je zato i došao kod mene u 21h. Kad sam posumnjao sutra dan, otvorio sam gitaru, i umalo se nisam šlogirao. Na moju opravdanu primedbu, odgovorio je da je vrat od Mexikanca, i da samo on vredi 300e. Takodje mi je napisao da, ako danas ne dodjem u Kragujevac, da će smatrati da je gitara kupljena. Naravno da sam došao, potrošio 3 sata u putu i 2.000 dinara za gorivo, i uzeo gitaru, ne od njega nego od njegovog oca. NEGATIVNA - KO VRATA!
Gitara je doneta coveku na kucni prag, nije hteo ni da me primi u kucu vec smo napolju isprobavali gitare na minusu. Receno je da cu ostati kod rodbine kasnije, mogao je svakog trenutka da me pozove da se vratim po gitaru, on je cekao sutra predvece. Gitara sadrzi ozbiljne elemente na sebi, nije "fus" kako gospodin kaze. Njegova gitara je daleko od vrhunske, sa felericnim vratom, ali smatram da je cena za doplatu bila korektna pa sam pristao i doplatio. Prethodni clanovi znaju kakav sam covek i do sada nisam imao negativnu ocenu, on jeste i to bas Fender Mexico neki njegov "original". Ocigledno covek poznaje materiju
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.