Jovan

Niš

Član od: 19.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin prodaje graficku kao ispravnu sa garancijom, nikad cackanu, otvaranu i slicno. Graficku dobijam sa 3 odvrnuta srafa koja ne mogu da se zasrafe (navoj izlizan) sto znaci da je vise puta otvarana, garancija ne vazi zbog istog + nema ugovor o kupovini na daljinu. Odgovara na poruke brzo sve do trenutka kada dobija pare, od tada sve vise i vise zavlaci, izbegava poruke i slicno (online na viberu, namerno ne ulazi da vidi poruku). Na sve ovo GRAFICKA NE RADI, iako je rekao da je ispravna. Ne javlja se na telefon, ni na telefon stavljen na kupujemprodajem ni na telefon sa kog je slao poruke. Izbegavati saradnju sa ovim clanom u sirokom krugu. On da je posten, javio bi se na poziv i ne bi izbegavao ljude.

Kompjuteri | Desktop > Gejmerska oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sta reci za coveka koji prodaje misa u odlicnom stanju, malo koriscen, a isti nije imao ni klizace na njemu (ne da su izlizani, nego bukvalno ne postoje, a na slikama se to i ne vidi, jer mis uopste i nije slikan odozdole). Mis je bez klizaca prakticno neupotrebljiv. Znao je da kaze da je odlican, redak, ali to da nema klizace, mudro je precutao. Navodno ima klizace, koje ce mi poslati za dva dana o svom trosku. Pogadjate, od toga nije bilo nista, oglas je brzinski obrisao, i to je to. Kad je za ovako kratko vreme vec uspeo da zaradi negativnu, sta reci nego, izbegavajte u sirokom luku.
Da ste sacekali 2 dana dobili bi klizace,ovako mi uopste niste jasni da vam se mis nije svideo trazili bi novac nazad a vi ste me blokirali i onda posle 2 dana negativna.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.