Jovan

Beograd

Član od: 17.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Putem internet site-a kupujemprodajem. com dogovorio sam se sa izvesnim Nedeljkom Popovicem da kupim od njega telefon marke apple iphone 5 u vrednsoti od 22.000dinara. dogovori je bio da mi telefon posalje putem kurirske sluzbe bex, prilikom prezuimanja paketa utvrdio sam da mi doticni nije poslo dogovoreni telefon nego neki sasvim drugi, koji nije cak ni funkcionisao, verovatno je ukraden nekom jer nije imao nista od opreme. odmah sam kontaktirao doticnog, koji mi se uredno javio na telefon i reko kako je navodno bex napravio zbrku i posalo moj telefon za uzice, a taj sto je trebo ici za uzice meni za novi sad, te je nakog toga bio dogovor dda ja njemu posaljem telefon naazad putem post expressa posiljkom danas za sutra do 12h. kad smo se culi u subotu da vidim da li je preuzeo paket, reko mi je da mu je postario poslo poruku ali nije dolazio. nakon toga sam utvrdio putem online pracenja posiljki da nije preuzeo paket, da mu je ostavljen izvestaj, nakon mog poziva prema njemu odgovorio mi je da ce paket navodno preuzeti sigurno u ponedeljka, medjutim proverom u ponedeljak preko internet poratala post expressa video sam da mi se paket vraca, sto mi je i potvrdila radinica u post express sluzbi na moj poziv. od tad se doticni ne javlja na telefon

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

pazite se ovog clana, poslao je kraden telefona prijavio je lazne brijeve telefona, prijavio sam ovde ma kp, a za dalje . .. ima razma imena , Dusan, jovan. ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.