Jovan

Raška

Član od: 18.06.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Neiskren prodavac, uredjaj ( tablet ) iako lepo očuvan, zakljucan sa samsung i google nalogom i ne moze se koristiti bez intervencije na softveru, sto iziskuje dodatne troskove i neizvesni rezultat. U tekstu oglasa je naveden samo problem sa samsung nalogom ali postoji i drugi, mnogo veći jer je google acc zakljucan. .. . Odbacuje svoju odgovornost i ne nudi nikakvo resenje ili kompenzaciju.
Kupac je dobio potpuno funkcionalan tablet sa navedenim problemom kao što stoji u opisu oglasa, svojom nestručnom intervencijom je napravio problem. Svestan da je sam napravio problem nije insistirao na rešavanju problema (screenshot prepiske kao dokaz) već je rešio da sopstvenu grešku reši negativnom ocenom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.