Jovan

Petrovac na Mlavi

Član od: 11.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Borilački sportovi | Oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac za izbegavati, naručio rukavice i onda sa raznim izgovorima nije preuzeo rukavice, pritom je naknadno poručio i za drugara, naravno nije poslato. .. .gubite vreme i novac zahvaljući klinačkoj neozbiljnosti. Zaobilaziti u širokom luku.
Rukavice nisu preuzete iz razloga zato što je kupac hitno nakon naručivanja morao da ode iz grada na koju adresu je naručeno, kupac je bio spreman da sledećim naručivanjem plati više kako bi nadoknadio štetu što je naneta, naglašavam ne namerno, kupac je posle pokušao da naruči druge rukavice ali prodavac se nije javljao, kupac je nakon toga otvorio drugi nalog i naručio rukavice na drugo ime i adresu na kojoj je neko bio stalno i mogao da podigne, druge rukavice su preuzete i sve je prošlo kako treba, da rezimiram, kupac je hteo preuzeti rukavice ali je zbog privatnog problema morao da ode iz grada u svoj rodni kraj nakon naručivanja što nije bilo u planu i zato nije preuzeo rukavice, kupac je bio voljan nadoknaditi štetu ne namerno nanetu prodavcu ali se prodavac nije javljao, kupac je sa drugog naloga naručio druge rukavice i preuzeo ih bez ikakvih problem, rukavice i dalje služe i sve pohvale za rukavice, preporučujem
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.