Jovan

Kragujevac

Član od: 14.06.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Coveka pitas da li je sve u redu sa racunarom, da li ima fizickih ostecenja, da li ima nekih napomena, kaze ne ne, sve je u redu, bez brige. Kaze jedino racunar nema JEDNU stranicu. Kazemo okej, nije strasno, i kazemo SNIMITE SVE OD TESTIRANJA RACUNARA PRE SLANJA, PREKO PAKOVANJA DO SLANJA POSILJKE, neprekidan video, da budemo bezbedni i vi i mi ako slucajno strada kod kurira, jer mi UVEK SNIMAMO KADA STIGNE posiljka. To smo i uradili. RACUNAR KAO DA JE ČETIRI SVETSKA RATA PROSAO! !! !! !! !! !! ! Nema DVE stranice, ne jednu, GRAFICKU OVAJ GENIJE NIJE NI ZASRAFIO KAO NI HARDDISK, graficka SE SVA ISTUMBALA, a pritom joj se stavio kuler, pazite ovo, od PROCESORA, sto naravno nije uopste spomenuo! Graficka je toliko tumbala da je iskrivila stosta i ostetila, kao i harddisk sto je sav izudaran! REZULTAT MRTVA GRAFICKA, OSTECEN HDD, DVE RAM MEMORIJE NE RADE, MATICNA ISKRIVLJENIH PINOVA OSTECENA! RACUNAR NEUPOTREBLJIV! !! Pet puta mu kayemo posalji taj snimak ispravnosti, NARAVNO DA GA NEMA, posle kaze STA ME BRIGA, tuzite me! CIGANSKA NAJODVRATNIJA POSLA I PONASANJA! !! ALOOOO! POSALJET PAKET NE ZASRAFIS KOMPONENTE, LAZES U STARTU, POD**** LJUDE I PRAVIS MATERIJALNU STETU! !! TUZBA ODMAH U PONEDELJAK DRUZE PA SE TI PUSI, A KAD SE NAPLACAS ROCISTA BICE TI VESELO, kako i zasluzujes SRAMOTAA! !! !! !! !!
Kupcu sam nudio da slikam ili snimim sta god treba i posaljem pre slanja racunara, sto je on odbio uz sugestiju da snimak cuvam za sebe. Racunar koji sam poslao je u celosti bio ispravan o cemu naravno imam dokaze, koje cu priloziti tamo gde bude trebalo. Iz privatnih poruka sa kupcem sam saznao da je paket, kako on kaze prevrtan, tumban, izudaran i slicno, sto ja sigurno nisam uradio, vec sam kupio tablu stirodura i dva selotejpa da to sve lepo upakujem. Rekao bih da je to vec odgovornost kurirske sluzbe, a sta je u racunaru bilo zasrafljeno i odsrafljeno to ne znam i ne razumem se jer ja nisam serviser/preprodavac racunara, vec prosecni korisnik istih, a kupac je imao mogucnost kroz slike, snimak ili video poziv da pogleda sve sto ga interesuje pre slanja, sto je on, kao sto sam vec rekao odbio.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Coveka lepo pitam jel ploca potpuno ispravna na sta mi korisnik potvrdjuje! Stize ploca bez zadnjeg lima ajde da i predjem preko toga kad na ploci ne radi lan! !Ja da mu javim i da vidimo sta i kako kad gospodin blokirao komunikaciju! !Moj vam je savet da izbegnete ovog prodavca da vas ne bi bolela glava kao mene! !!
Ploca je bila kod mene oko 3 godine i svakako je ispravna, ali nikad nisam probao lan jer delim internet sa susedom preko wifi, putem usb wifi adaptera. Mozda je moja greska sto nisam proverio taj lan ulaz...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.