Jovan

Aleksandrovac

Član od: 21.08.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Društvene igre

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Човек је продао образ за 300 динара, а разочарење детета што није стигло договорено и што је чика слагао не може се ничим надокнадити. Уплатила сам му унапред за 100 карата и поштарину за препоручено писмо, после 10 дана од уплате шаље ми 52 карте и то да платим пошиљку при преузимању. На поруке и позиве након испоруке није одговорио.

Odeća | Ženska > Košulje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Odeca koju ste poslali smrdi, plus se oseca na budj. Torba nije u ok stannu, a kamoli super stanju kako ste rekli. 900 dinara odletele u vazduh. Zaista ne znam zasto ste ovo ovako uradili.
torba je u stanju kao sa slika,neseseri takodje,jastucnice takodje nove, košulje su nove bukvalno nije mi jasno sta vam se oseća na budj sem vašeg ponasanja,košulje su oprane pre slanja kao i jastucnice..otkup je bio 500rsd a ne 900rsd kako si navela,zaista loša saradnja ne znam sta bih rekao

Igračke i igre > Kockice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kockice nisu nove Lego, već su stare Megabloks. U komunikaciji sam jasno pitala da li su kockice original Lego, i pre porucivanja mi je to i potvrdjeno. I u naslovu oglasa je pisalo da su kockice original Lego. Ovo je prevara.
Dobili ste lego nindzago kockice -_-

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

necu da vracam nazad al jakna uopste ne odgovara opisu iz oglasa cak je i sprednje strane ostecena. ovakve prodavce treba hitno ukloniti sa kp
Negativna ocena bez razloga.. Prvo me moli da ti spustim cenu Ona ti sad ne odgovara jakna msm ono očajna saradnja potpuno ne korektno sa vaše strane

Konzole i igrice > Nintendo | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Na žalost nije došlo do uspešne saradnje. Pitao sam da li igra ima opciju za engleski jezik, na šta je prodavac rekao da ima. Ponesen time, kupio sam igru da bih svatio da je zakucana na nemački jezik. Prodavac je pristao da vrati novac, ali taj entuzijazam je nakon dve nedelje splasnuo tako da sada ignoriše moje poruke koje vidim da je pročitao. Ponudio sam da pošaljem igru poštom nakon refundacije na račun, ali na žalost nisam dobio nikakav odgovor. Voljan sam da promenim ocenu ukoliko mi se vrati uplaćeni iznos i kada igru pošaljem nazad.
Ja sam licno igricu igrao na Engleskom jeziku,stoga sam siguran da moze da se promeni,pogledaj malo po yt ?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.