Jovan

Beograd

Član od: 13.09.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa doticnim. Ne salje proizvode koje porucujete. Porucena ram memorija , stigla prazna kutija. .. Sta god odgovorio na ovo lagace , imam sve dokaze da mi ram nije stigao.
Ram koji si porucio ti je poslat kako smo se i dogovorili. Sto se mene tice tvoje dokaze mozes poslati, ali ja sam takodje u grupi Axe Army gde redovno prodajem komponente bez ikakvih problema. Ne znam samo sto bih ti prodao bilo sta drugo, ako i sam ne vidis sta si porucio. Skoro je prodat 2x8kit za 6000 i nije bilo nikakvih problema. A naravno imam i ja dokaz da je ram memorija spakovana i poslata po dogovoru. Ako ti nisam poslao sta je navedeno, uzmes i vratis i to je to.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik mi je umesto Ryzen Procesora poslao Celeron od 2din. Molim administratore da uklone korisnika. Korisnik se ne javlja na telefon.
Sve je poslato kako je i dogovoreno, pre slanja sam pitao korisnika da li zeli da procesor umotan u strech foliju kako bi bio uveren sta dobija, on je sam trazio da ga umotan sto bolje mogu. Poslato sve zapakovano u original kutiji od Ryzena.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne uzimajte nista od ovog clana , ne salje stvari po dogovoru umesto 2 sorca poslao mi je trenerke pocepane
Ovo je ono sto sam dole objasnio vec, clan pravi lazne naloge i pise sa svakog naloga i daje negativne ocene. Molim Kupujem Prodajem da ovo RESAVA!!!. Ne zelim da mi ocene uticu zbog neke osobe koja nema zivot i pravi laznjake i daje negative!!!!!

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trazio uplatu unapred na racun, uplaceno mu Posle se ne javlja i nece da posalje posiljku, posle 7 dana nista Naravno uplaceni novac ne vraca nazad
Trazio sam pola cene od otkupa,kako se paket ne bi vratio i placao duplu postarinu. Paket sam odavno poslao.Takodje javio sam ti se porukom kada si me zvao. Novac takodje nisi ni trazio da ti se vrati.

Odeća | Muška > Trenerke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Е препоручујем да овом детету одговарате на поруке, јер че вам бзвз узети време а неће поручити. 5 пута ми се јавља да му пошаљем, ја пошаљем и онда не преузме каже "јбг"
Ja sam se par puta javio jer sam bio zaintersovan za kupovinu trenerke, a tvoje je da saradjujes sa kupcima koji zele da kupe preko tebe...Takodje paket nisi poslao jer sam ti napisao da necu uzimati jer je trenerka koriscena.Mislio sam da je nova za 8k ..I rekao sam ti da cu poruciti ako imas neku skroz novu trenerku.Nemam namere da dajem opet 8k za korisceno nesto..Bez veze si mi dao negativnu ocenu al eto...

Nega i lična higijena > Parfemi | Muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kune se da je predmet org. Uz dogovor da ukoliko predmet ne odgovara opisu vrsi povrat novca isti salje. Po prijemu robe, uvidevsi da je predmet fake, trazim mu adresu kako bih po dogovoru izvrsio povrat, on odbija sa obrazlozenjem da ga je platio kao org. Sta reci vise! !!
Ovako...Covek se javio jer je bio zainteresovan za kupovinu parfema. Pitao je da li je parfem original i da koliko je ostalo u bocici parfema. Parfem sam kupio iz parfimerije za 90tak eura, samim tim dokazuje da je parfem originalan. Pitao me 100 puta da li je parfem original... Na oglasu su bile sve moguce slike od parfema, od sitnih detalja do slike iz svakog ugla, samim tim je mogao da vidi da li parfem original ili ne.... Nije trazio dodatne slike koje sam mu mogao naravno poslati putem vibera ili bilo koje drustvene mreze. Takodje naglasio sam da parfem moze licno da preuzme ako mu je frka da mu posaljem. Poslao sam mu parfem,sve u svemu kada mu je stigao, javio se i rekao "Poz stigao je, nije org. izvini... I to je samo rekao zato sto na dnu boce nisu ugravirana slova i batch code... Takodje je video na cepu da navodno nemaju neke 3 linijice koje navodno govore da je parfem original. Sve je to mogao da vidi na slikama i mogao da trazi dodatne slike, a ne mene da ispituje 100 puta da li je original ili ne... Sve sto je sa oglasa bilo to je i dobio...Posle je trazio povrat novca, a da on meni vrati parfem.. Kao prvo, ja ne mogu biti siguran da li ce parfem biti isti kao sto je bio kada je poslat... Moze slobodno da skine cep i da prespe u drugu bocicu parfem, i da pomesa bilo koje tecno stanje u parfemsku bocu... Tako da molim kupujem prodajem, da mi skinu ako je moguce ovu negativnu ocenu, ako ne neka se jave za ostale informacije.. Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.