Jovan

Šabac

Član od: 08.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako : Dogovorili smo se da mi telefon posalje, od tada je proslo 4 dana, covek me je blokirao i ugasio telefon bez ikakvog razloga, umesto da kaze prodao sam telefon ili necu ti poslati a ne da cekam bezveze. NIKAKO NE PREPORUCUJEM SARADNJU SA OVIM CLANOM!
Decko ima problem psihicke prirode, a I ovi sa kp dozvoljavaju da ljudi dele negativne bez razloga....

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

opis iz oglasa nije tacan telefon otvaran (nestrucno) iskidani fletovi od disleja koji je polomljen kupio sam ga pod naznakom da nema vidljivih ostecenja ali neispravan ne moze neko ko radi sa telefonima da napravi slucajno gresku. ..
Gospodin je kao strucno lice uzeo telefon iz oglasa u kojem je jasno napisano i naglaseno da se telefon vodi kao totalno neispravan i da shodno tome ne dozvoljavam po kupovini istog bilo kakvu reklamaciju i negativnu.Ali to ne vazi ocigledno i za ovog gospodina koji mene zove 17 dana nakon kupovine da mi kaze da je telefon neispravan,verovatno jer je iskoristio sve sto se moze iskoristiti....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.