Jovan

Ćuprija

Član od: 03.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mlad čovek, mene je sramota na njegov red. Dosao kod mene kuci da preuzme telefon, kaže imao udes kad je posao pa nema još 50e da bi platio, dali može da  uplati na racun, žena trudna treba da se porodi, itd. I ja imam decu sličnih godina pa sam se složio i poslao mu broj tekućeg da uplati. Od tada pa do danas skoro mesec dana je prošlo, slabo odgovara na poruke i kad odgovori to je za dan-dva, ima problema i tako dalje. Na telefon se ne javlja, stalno zauzeto, drugi broj koji je na KP je nepostojeci. Veoma sam razočaran naročito činjenicom da takav čovek treba da vaspitava svoje dete nekim vrednostima koje ni sam ne poseduje. Prvi put dajem nekome negativnu ocenu i zao mi je zbog toga, ali je zaslužena.

Sport i razonoda > Airsoft i paintball

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zao mi je sto moram ovako da reagujem ali stvarno treba izbegavati ovog clana na KP Zavlaci me nedelju dana da paket nije stigao na zeljenu adresu a iz poste su mi rekli da je paket vracen od strane kupca iz nekog razloga Moja je greska sto sam poslao paket takvom kupcu jer sam kasnije video da ima jednu negativnu ocenu zbog slicne situacije
U mestu gde zivim post expres se ne dostavlja iz kog razloga ne znam, 20km mi je najbliza posta gde dizem te posiljke. Nije mi odmah ni poslao. Morao sam da odem na put i nije imao ko ni da mi podigne posiljku. Iscimao sam majku da ode, ali je vec vracena. Jer je to bilo kada su bili praznici. Ponudio sam mu da mu platim usluge da ne bude covek u minusu, a on ovako.

Odeća | Muška > Markirana odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Radilo se o - TRANPI - zavlači me tri dana da je prezauzet a na moje insistiranje da mi pošteno kaže dali je odustai negira. Bežite od ovog člana, moj savet!
imate gospodine te godine i lažete, moje je da li ću da saradjujem sa Vama ili ne, ja radim ne hvatam zjale i ne mogu da visim na telefonu i da budem uvek za vaše gluposti dostupan. Molim administraciju da mi ukloni negativnu ocenu. sa osobom i nisam dogovorio tačnu saradnju tako da nemate prava na negativnu ocenu. Meni je savest čista. A Vama svaka čast.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.