Jovan

Beograd | Čukarica

Član od: 26.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao, neispravan telefon, nema IMEI, tako da ne može da se koristi. Ne uvažava reklamaciju, tako da ide negativna. Ostali kupci da povedu računa! !! !!
U pitanju je kineski telefon koji je kod mene radio najnormalnije pre slanja, proveren,napunjen i spakovan za slanje gospodinu. postoji mogucnost da je telefon izgubio imei nakon vracanja na fabrickog podesavanja naravno to ne znam jer nije kod mene uredjaj. Gospodin je poseduje isti taj telefon po prici i zato nisam pristao na reklamaciju jer nisam bio siguran da bi se vratio moj telefon postom. Ponudio sam se gospodinu da resimo problem i da izadjem u susret maksimalno na drugarski nacin kako se i radi u ovakvim situacijama , ali jednostavno ne moze se dogovoriti niti saradjivati sa nekim ljudima. Ne savetujem saradnju sa ovim clanom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.