Jovan

Kruševac

Član od: 09.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Skateboarding

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovao dogovor, ispalio, prestao da se javlja na poruke i pozive. Slao sam skejt 12kg do Krusevca i nazad o svom trosku. .. jako negativno iskustvo
Nismo se ni dogovorili da mi isti taj skejt pošaljete. Znali ste da sam iz Kruševca, i poslali ste ga preko nekog prijatelja, i kao ja ako hoću da ga preuzmem. Nikada Vam nisam rekao da ga pošaljete, jer da jesam, platio bih i poštarinu da mi stigne brzom poštom na adresu. I da dodam da je u pitanju bila zamena (on meni skejt za telo aparata), koja meni ipak nije odgovarala i zato nisam želeo da se menjam. Ponovo naglašavam da se nikada nismo dogovorili da taj isti skejt i pošalje, već ga je doneo njegov drugar pošto je dolazio u Kruševac.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.