Jovan

Vranje

Član od: 07.07.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve kao po loju, covek deluje korektno i mislis da hoce da ispostuje ali ne. Poslao napajanje koje je navodno u perfektnom stanju, napajanje je imalo zestok problem, konektor za molex granu bez zabice strce samo pinovi koji su od stopljene plastike. Da ne pricam o smradu koji je udario na plastiku cim sam izvadio iz kutije. Culi smo se i kaze da mu posaljem nazad i da ce mi poslati info za slanje. Info za slanje nisam dobio, i ostale moje poruke su bile na "seen". Moja greska je bila sto je paket stigao kod klijenta kome sam sklapao PC i nije bilo provereno odmah. Tako da ljudi OPREZ ne mogu da dam preporuku za ovog clana.
Napajanje koje je poslato ovom klincu je korisceno samo godinu dana i poslato mu je ispravno i testirano niti je smrdelo kao sto klinac tvrdi. Kupio napajanje i navodno ga je otpakovao nakon pune dve nedelje (14 dana) od kako mu je stiglo, nakon dve nedelje od kupovine me zove da mi kaze kako je napajanje poluispravno i da mi trazi 50 eura da mu uplatim pre nego sto mi vrati napajanje nazad, pritom da mi preti negativnom ocenom. Napajanje nije ni kupio za sebe vec kako kaze za drugaricu. Klinac ga je verovatno sam pokvario usled nestrucne montaze pa nasao da optuzi mene da sam mu prodao poluispravno napajanje, da mu se drugarica ne bi naljutila i trazila da on plati napajanje. Strasno

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da se posalje PS3 , rekao je da je poslao u ponedeljak, medjutim cele nedelje nista ne dolazi a on se ne javlja ni na telefon ni ovde na poruke. U medjuvremenu sam pitao za broj posiljke kako bih proverio paket, i nista ni od toga. Nagativna zbog neozbiljnosti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.