Jovan

Niš

Član od: 26.11.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Električni uređaji i alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Испоручен ми је претварач, ткз упс 12-220 волти који оупште не ради, унутрашњи акумулатор од 5 ах. који не треба и који није био предвиђен куповином стоји без везе, без функције, са могућношћу да процури и оштети уређај иако дотични господин тврди да је уређај прошао контролу. И поред мог инсистирања да му вратим пошиљку и да пошаље по огласу исправну, одбио је да прими . ..
Godinama saradjujem s ljudima i uvek korektno i strucno, sto se vidi.Medjutim, svako naidje, kad tad na one koji pokusavaju da varaju. Doticni gospodin nije hteo da se pridrzava uslova, preporuka i rokova datih u oglasu. Ispravan i proveren uredjaj pun elektronike, jednostavno je na svoju ruku otvarao i nesto on majstorisao. To naravno dovodi najcesce do kvara. I sve to mesec dana od prijema uredjaja, kad je garancija koja je deklarisana oglasom davno prosla. To je naravno nedopustivo i onda kao epilog meni negativna!!! Totalno nezasluzena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.