Jovana Milic

Beograd

Član od: 24.07.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Ženska > Čizme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Oglas obrisan cim sam joj poslala poruku. Cizme jesu nove ali njihiva boja je bez a ne bela. A ja sam sve vreme pisala za bele cizme. Zao mi je ljubazna osoba ali stvarno mogla je da napomene da cizme nisu bele.
Devojka je dobila potpuno nove cizmice sa etiketom na njima, upakovane, po znatno nizoj ceni nego sto su kupljene. Cak sam pristala da joj smanjim cenu od prvobitne cene koju sam postavila na sajtu, i tu sam joj izasla u susret Videla je slike koje su objavljene u oglasu , bilo ih je 6,7 gde se mogla lepo videti boja , slike su bile visokog kvaliteta , jako dobro slikane. Cak sam joj poslala dodatne slike i odgovorila bukvalno na sva pitanja koja je imala u vezi njih. Bila sam apsolutno korektna, tako da je apsolutno znala sta kupuje Sa moje strane je sve bilo fer i korektno, ja ne podvaljujem nikome, svako unapred dobije fotografije neko cak i video snimak tako da je sve transparentno a to sto se nekome nesto ne dopada kad kupi to je vec druga stvar i apsolutno nije moj problem . Pozdrav

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije kako je na oglasu
Ja zaista ne znam kako vas nije sramota. Pre svega niste dosli vi nego vas brat koji se krije iza vaseg profila. Izasla sam u susret i dosla na lokaciji koja vasem bratu odgovara iako je bilo moguce da se pogleda telefon na lokaciji gde zivim. Pritom je kasnio, bio veoma nekulturan i nevaspitan. Dala sam mu da pogleda telefon jer smo se zbog toga nasli, pogledao je i rekao da ne zeli da ga uzme na sta sam ja rekla da je sve ok naravno i da nema nikakvih problema, nije u obavezi da uzme ako sam pristala da moze licno da pogleda telefon. I sada vidim negativan komentar na sajtu, komentar koji apsolutna nema smisla jer decko nije kupio proizvod. Posaljite mi broj vaseg brata koji se krije da mi kaze cime nije zadovoljan Izbrisala sam sve pozive od juce pa zbog togq nemam broj inace bih ga vec zvala. Recite mu da nema potrebe da se krije

Asesoari > Žene | Kaiševi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kaisevi unakazeni, sto nije pisalo u oglasu. Ne prihvata reklamaciju. Jako drska. komunikacija. Cist bezobrazluk.

Odeća | Ženska > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

SRAMOTA! Trenerka je naručena kao nova a dobio sam skroz uništenu i ofucanu trenerku. Javno vam kažem SRAM VAS BILO! Trenerka je za kontejner a ne za prodaju.
Postovani gospodine Slavisa, Zaista se ne slazem sa vama u vezi vaseg komentara. Zapravo, trenerica koju ste kupili je bila identicna kao na slikama koje ste dobili i koje ste videli. Ona je nosena dva puta i svakako ne moze biti potpuno kao nova. To je jasno stajalo u oglasu i ja sam isto to i rekla. Nisu bili vidljivi apsolutno nikakvi tragovi nosenja. Sam materijal trenerke nije najboljeg kvaliteta ali u skladu sa tim je bila i njena cena. Ja sam vam najkulturnije slala poruke kako bih videla da li ste preuzeli paket i da li ste zadovoljni, a vi mi uopste niste odgovorili a procitali ste poruke. Ja se dugo bavim prodajom i ne podvaljujem nikome niti lazem ljude. Kad neko ne bi bio zadovoljan ja bih pristala da vratim novac a oni meni paket. Do sada hvala Bogu takvih osoba nisam imala, sem evo vas sada. Da ste mi odgovorili u vezi preuzimanja paketa i da ste mi rekli da ste nezadovoljni ja bih vam vratila novac nazad to garantujem. Nije lepo niti kulturno sa vase strane da mi ostavljate ovakve komentare i ne prilici vasim godinama. Nista niste time postigli a mogli ste mi samo reci i dobili bi svoj novac nazad. Takvo vase ponasanje nema nikakvog smisla jer ovde ovde je civilizovan i normalan svet i sve se resava dogovorom i lepim recima, a ja se svakako ne bih brukala za 900 din koliko ste platili trenerku. Jedno veliko negativno iskustvo sa vama kao osobom, neponovilo se nikada!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.