Jovana Zivkovic

Požarevac

Član od: 18.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Sadni materijal za baštu

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucila sadnice u vrednosti od 360din 3tuje paket ne preuzet vracen jer je navodno skupa postarina. Izbegavajte saradnju sa ovom osobom!
Nije navodno, nego jeste bila skupa...610din tačnije...plus 360din je bio paket...zbog toga paket nije preuzet. Meni je žao što je takva situacija ispala. Ako sam rekla da tu svotu novca nisam imala u tom trenutku znači da ga NIJE BILO. Ili je stramota reći da čovek danas u nekom trenutku određenu količinu novca nema.. Moja greška je bila jer sam mislila da će poštarina biti duplo jeftinija. Drugog razloga nije bilo da se ne preuzme paket. Ne vidim zašto bi neko izbegavao radnju sa mnom, ako sam sve iskreno i otvoreno rekla. Niti je meni cilj ovde da zafrkavam nekoga i trošim mu vreme i novac, niti mi je cilj da se raspravljam i pravdam nekome. Pozdrav!

Školski pribor i udžbenici > Udžbenici | Srednja škola

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospođa je poslala udžbenike, a naplatila više nego po dogovoru. Preuzeo sam paket iako je bio skuplji. Dogovor je bio da se vrati taj deo novca, međutim novac nije ni poslala, isključila je telefon i ne odgovara na poruke.
Ta gospodjica je bila u inostranstvu i zato nije odgovarala na poruke, a vas novac cete dobiti nazad!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.