jovana

Beograd

Član od: 09.04.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

mobilni je poslat po pravilima kao i po dogovoru, stigao mu je mobilni na kucnu adresu otvorio ga je i poslao mi kutiju sa maskicom zapakovanu, mobilni je ostavio za sebe. Nemajte posla sa ovim, ima dogovor sa Aksom, i njega i AKS treba kazniti! Najgora moguca ocena! !! Prijavljen je slučaj policiji, a sutra ja idem u NS, pa ko dobije dobije.
Saljes plus sa tudjeg imena sram treba da te bude 16000 dinara sam platio ko god zeli imam uplatnicu mogu pokazati i sta mi je poslao 2 ne ispravna punjaca i futrolicu. Posle preuzimanja paketa kad sam hteo da GA NAZOOVEM on je polomio karticu i nije dostupan. Ali sva sreca jer imam prijatelje koje mogu sve da mi nadju nasao sam i gde zivi i ko mu je poslao telefon. Tera staru majku da mu salje telefon da bi ona snosila posledice. Rosa Mitrovic Seldari Valjevo romske nacionalnosti ste sve znam o vama i svi ce te ici da odgovarate jer 16000 dinara necete dobiti! Sram vas bilo jos u svoju odbranu on meni pise negativnu ocenu! Bolje izbrisi kp nalog da ti svi ne bi udarili negativnu ocenu zbog ovog sto ste uradili!! Toliko od mene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.