Jovana

Smederevo

Član od: 04.09.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Markirana odeća

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Loše iskustvo sa članicom. Poslala sam korektno robu, koju članica nije preuzela i paket mi je vraćen nazad. Njen odgovor na ovo je bio da je taj ceo dan na poslu i nije mogla da preuzme robu (mogla je to da kaze prilikom porucivanja robe pa da se posalje kada moze da preuzme). Kada sam rekla zasto se nije dogovorila sa kurirom da se roba ne vraca ili da se organizuje da neko preuzme, nisam dobila odgovor vec su moje poruke samo procitane i iskulirane.
Gospodja nije navela da sam joj haljine naručila tokom vikenda,rekla je da je sprečena da ih pošalje u ponedeljak,pitala me da li može poslati u utorak i pristala sam.Čekala sam paket celog dana i kako haljine nisu stigle su sredu do kraja dana,ja sam joj javila da ne mogu da ih preuzmem u četvrtak jer već počinjem da radim,i zbog prirode posla nisam mogla da se javljam na telefon.Obično paket ostane u pošti ili probaju još jednom sutradan,ali ovo nije bila kurirska postekspres usluga.Odmah je vraćen paket njoj..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.