Jovanov Nenad

Beograd | Novi Bg.

Član od: 18.03.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Dodatna foto-oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa clanom! 5x menja proizvode koje zeli. Kada se na kraju odluci za kupovinu lepo je pitan DA LI JE SIGURAN U OVO STO ZELI DA PORUCI, I DA POSLE NEMA VRACANJA I DA DOBRO RAZMISLI O KUPOVINI , na sta on potvrdjuje. Kada su artikli stigli obavesten je da sutra ocekuje isporuku nasta on otkazuje sa izgovorom da je nasao proizvode negde drugde, direktno nas je izlozio trosku kod dobavljaca i zato NEGATIVNA OCENA ZA OVOG CLANA!
Nikada ništa nisam naručio od Vas gospodine... I dajete negativnu ocenu i blokirali ste ceo razgovor, kako drugi ne bi videli, da sam uprkos Vašem "trošku", hteo da ipak pokrijem isti za nedelju dana, kupiti iste stavke za 150€ i za 115€ nije isto!!! Pritom BOYA BY-MM1 PLUS MIKROFON nikada u životu niti sam naručio niti bih kupio!!! Članu je ponuđeno da pošalje iste proizvode krajem sledeće nedelje, da kuoim DUPLE proizvode, ali on hoće ODMAH SVE, i NEGATIVNA OCENA NARAVNO, uzvraćena!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.