Jovica

Leskovac

Član od: 21.08.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Klavijature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio sam Korg M1 za kojeg u oglasu piše da je potpuno ispravan. Zvao sam čoveka i on mi je potvrdio da je klavijatura ispravna i da nema nekih skrivenih mana. Stigla mi je klavijatura koja nije ispravna. Gasi se na svakih 20 sekundi i ima neki softverski problem. Nakon toga sam nazvao servis koji može da reši problem, ali je popravka minimalno 50 evra. Pitao sam da li bi on preuzeo troškove, on je rekao da ne želi to da uradi, kao i da neće da plati poštarinu nazad, koja je preko 1000 dinara. Čovek je sve vreme preko poziva pokušavao da me farba sa nekim pričama, tako da iz mog iskustva zaključite da li ste spremni na kupovinu od ovog člana.
Klavijatura je bila potpuno ispravna i isprobana pre nego sto je bila poslata. Receno ti je da je rizicno da se klavijatura salje brzom postom zbog nacina na koji se radnici odnose prema paketima, ali si ti reko da se ipak posalje na tvoju odgovornost. Neprihvatljivo je bilo da platimo poravku koja kosta 50e za klavijaturu od 150e jer je majstor preko telefona bio vidovit i znao koliko ce to da kosta. Klavijatura je stigla nazad, mi smo platili postarinu, radi sasvim normalno, tri sata je radila bez i jednog prekida, jedino je stranica napukla od transporta, ali to je cena slanja brzom postom, koju ne praktikujemo za takve osetljive stvari. Trebao si lepo da dodjes i da je lepo probas i onda ne bi doslo do ovih neugodnosti.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Futrola je stigla pocepana skroz iznutra sto nije receno u oglasu.

Muzika i instrumenti > Klavijature | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od osobe senzorske gumice za klavijaturu. pitao sam ga par puta dali su u dobrom stanju, da nisu olizane negde posto to je osetljivo veoma. Imaju tanak grafit odozgo koji otpada posle dugotrajne upotrebe. . I reko mi je da su skroz OK. Kad sam otvorio paket onesvestio sam se kad sam video sta mi je prodao. Pa moje stare koje sam hteo da menjam su bolje izgledale. HAVARIJU su doziveli sa aviona se vidi. Sto mi nije rekao pitao sam ga. .. jeli fer takoI moja baba bi videla to. Osoba uzima pokvarenu robu za delove i trguje, vidi se to. Sta da kazem . .. .negativnu ocenu, neznam osobu licno, ali nesiguro je kupovati od nje. Postoi rizik. Ne preporucujem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.