Jovica

Novi Sad

Član od: 26.09.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > PC zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je bio ok pri komuniakciji i sto se tice slajanj lepo je dokumentovao, upakovao i obezbedio prozivod. Problem nastaje kada sam primio paket i bio razocaran stanjem i ispravnoscu. Pored vidiljvih tragova koriscenaj preko kojih sam bio spreman da predjem, desni zvuncik je bio rasklapan i lose zalepljen da je cela poledjina dal od lepka bila matirana i zamaglenja, dok je levi zvucnik produvao i krci kada se pojaca iako je prodavac rekao da je stanje zvucniak dobro. Pokusao sam da mu vratim robu - naravno o mom trosku, sto je on kategoricno odbio i reako da je mozda doslo do ostecenja prilikom transporta ili mog nestrucnog rukovanja - zvucnicima? Ako palnirate da kupujete nesto od ovog prodavca morate imati na umu da ukoliko nesto ne valja - on nece primiti svoju robu nazad i predlozice vam da je sami preprodate. Prosto mi je neverovatno kako su sve pozivne ocene, mozda su ljudi pristajali na njegov predlog i dalje sami preprodavali proizvode pa nisu ocenjivali. ..
Hvala na negativnoj oceni, uvek se nadje taj JEDAN “nezadovoljan” kupac koji za polovnu robu trazi fiskalni racun i garanciju. Svaki opis iz oglasa je TACAN, 10 slika visoke rezolucije je bilo postavljeno uz opis oglasa, nije mi namera da varam ljude sto se i vidi iz tih pozitivnih ocena! Javili ste mi se dva dana nakon prijema paketa i onda pozalili, sta se stvarno desilo sa tim zvucnikom samo vi znate... Hvala jos jednom Slobodane, nek vam je alal! Na uvid i komunikacija : Jovica Predat je paket, stize sutra do 19h Postexpressom, puno pozdrava i hvala na porudzbini, sve najbolje! Pročitano 29.10.2018 14:02h Slobodan Markovic Odgovori Hvala puno. 29.10.2018 13:20h Jovica Bice adekvatno upakovani i sutra poslati, javljam vam kad paket bude preuzet. Pročitano 29.10.2018 12:43h Slobodan Markovic Odgovori Cao, ako su zvucnici i dalje aktuelni i imate neku kutiju za bezbedni transport, Da li moze sutra slanje pouzecem ?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.