Jovica

Leskovac

Član od: 31.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa ovim clanom imam najgore iskustvo na KP a ovde oglasavam od 2011. g. Poslao sam mu HDD 320G, HDD 160G i monitor, ukupno 5400din, postarina u jednom pravcu 527din. Posiljka stajala u njegovoj posti ravno 20 dana i nije hteo da je podigne. Zvao sam ga, rekao da je zauzet ali da ce otici. Sledeci dan ga zovem, kaze ide za 15min. Posle toga se nije hteo javljati na telefon a zvao sam ga bar 30 puta. Posiljka se vratila. Nazvao sam ga i tada se javio, obecao da ce za sat vremena poslati novac za duplu postarinu koju sam platio. Naravno, nije platio. Da napomenem, pre ovoga vec sam mu nekoliko puta slao i preuzimao je. Sad me zanima koje ce opravdanje napisati, verovatno ce biti neka prica o zauzetosti ili ne znam sta vec. OK neka bude zauzet, ali makar da je ispostovao da nadoknadi moj trosak, ne bih mu upisivao negativnu. Moja preporuka je izbegavati bilo sta raditi na poverenje i nikako ne slati pre nego sto plati.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

postavio sam oglas nesto pre nove godine kompletan kompjuter i monitor za neke male novce u cilju da nekog obradujem uoci praznika, javilo se vise njih medjutim po nekom mom pravilu ko prvi da adresu njegova je roba. .. di se bas ovakav zadesio da me ubodalji za novu za 1500din postarine jer mi se danas vratio paket stvarno mi nije jasno. do sada nisam imao problema mada mora i meni da se zadesi neki lazov kad tad. .. hvala u svakom slucaju i sve najbolje u novoj. .
U telefonskom razgovoru sa prodavcem napomenuo sam da je moguće da neću moći da podignem paket a ako se desi takva situacija da ću mu uplatiti novac za iznos poštarine. Prodavcu se vratio paket 06.01.2016, on mi je poslao poruku preko KP-a i odmah dao negativnu, nije sačekao da mu odgovorim,sad sam otvorio poruku 08.01.2016 u 5:00h. Tako da to je to, neka piše KP-u, ako mi skinu negativnu ja ću mu poslati novac za iznos poštarine.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek me je razocarao. .. naime, postavio sam oglas gde prodajem 3 grafike za 1600 din, stavio sam da moze zamena za neku agp plocu. .. Jovica mi se javio i ponudio plocu koju sam prihvatio. .. .zamolio me je da ja njemu prvi posaljem zbog navodnih losih iskustava sa zamenama. .. sto sam i uradio. .. bili smo u kontaktu sve do onog momenta dok nije podigao moje grafike. .. .vise se ne javlja ni na mob ni na kp poruke. .. .plocu nikad nije ni poslao. .. .zao mi je sto dajem negativnu, nisam nikad nikom . .. ali ovaj covek to zaista zasluzuje! !! !!
Trebao sam poslati čoveku agp ploču 14.11. 2014 posle prijema grafičkih kartica, za grafičke svaka čast mada jednu nisam još probao ali verujem da i ona radi,nisam poslao zato što na prvobitnoj ploči što smo se dogovorili nije radila lan kartica posle detaljne provere pa je zato nisam poslao navedenog datuma. Preko vikenda sam nabavio drugu i nju poslao, ista je čak i bolja od prvo pomenute. Iz objektivnih razloga se nisam javljao na telefon zato što često idem po terenu zbog prirode drugog posla pa bude da me nema po dva-tri dana. Ovu drugu sam poslao u ponedeljak 17. 11. 2014 u 12:55h a istog dana u 17:54h sam javio čoveku medjutim on je malo požurio i stavio mi negativnu ocenu oko 14:00h. Moja greška, nema veze. Kao dokaz da sam poslao ploču evo i broja pošilje da bi se zainteresovani mogli uveriti u moju priču PE371048296RS. To je to.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.