Jovica

Novi Sad

Član od: 21.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pokusao da proda ocigledno koriscenu i vidno mehanicki izgrebanu MF4S kocku kao novu za 1600din. Kako je kocka kupljena kao poklon, ne dolazi u obzir da ima bilo kakve tragove koriscenja i/ili pocepanu kutiju (neke od ponudjenih kocki su imale i pocepane kutije). Ne pristaje da vrati novac (pod izgovorom postojanja mogucnosti da sam iskopirao njegov 'autorski' CD sa upustvima za slaganje kocke sto je apsolutno netacno i dobio ga je nazad u istoj kesici, netaknutog i neotvorenog), vec nudi drugu takvu navodno novu kocku sa manje tragova (navodno iz fabrike tako izlaze ove kocke) ili slabiji model sa stikerima. Apsolutno ne mogu da dam bilo kakve preporuke za saradnju s njim.
Šta reći. Kupac N je lično pregledao i isprobao dva modela 4x4x4 kocke.Držao ih je u rukama, okretao i nije našao nikakvu primedbu. Izabrao je jednu kocku koju je napominjem držao u ruci, okretao je i pregledao. Platio je kocku, odneo kući i kocku i CD. Nakon sat vremena se javlja da je kocka oštećena i da želi pare nazad. Rekao sam mu da mogu da mu zamenim kocku za drugu isti model. Prilikom susreta kada sam hteo da vidim oštećenje kupac mi je pokazao neku malu ogrebotimu i na osnovu toga konstatovao da je kocka korišćenja, raspakovao sam mu nekoliko drugih kocki koje je on podrobno izanalizirao i na svakoj pronašao neku neku minijaturnu ogrebotinu i to je bio razlog da ne pristane na zamenu jer su tobože sve kocke oštećene. Kupac ne zna ili se pravi da ne zna, ili pokušava da manipuliše tvrdnjom da sam mu ponudio drugi slabiji model sa stikersima. Istina je da je to jedan te isti model koji može biti u 3 varijante. Ja trenutno imam u dve varijante sa crnom plastikom sa stikersima i stikerles varijantu i cena je identična. Znači kupac je već izneo jednu neistinu. Druga stvar. CD je bio upakovan u tzv. CD koverti, znači potrebno je bilo samo ga izvući iz koverte ubaciti u kompjuter presnimiti i vratiti u kovertu. Znači još jedna neistina kupca N. Postavlja se barem nekoliko pitanja. Da li je kupac video kocke, držao ih u rukama, okretao i pregledao pre kupovine. Ako jeste a jeste, zašto je onda kupio tu tzv. Moyu 4x4x4 kocku lošeg kvaliteta. Kako to da su sve Moyu 4x4x4 kocke koje sam mu doneo da ih vidi lošeg kvaliteta ili kako kupac N kaže korišćene. Znači da renomirani proizvođač Moyu pravi polovne kocke, ili da ja pre prodaje sve kocke po malo koristim kako bi ih pohabao ili napravio neku ogrebotinu na njima. Stvarno suludo. Da kupac nije lično video kocku,držao je u rukama i isprobao,njegovo nezadovoljstvo bi bilo opravdano i tom malom ogebotinom i u tom slučaju bih mu vratio novac.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.