Jovinac

Kragujevac

Član od: 01.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Štapovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Na pitanje da li je pribor korišćen, pošto je pisalo u u oglasu "kao novo - nekorišćeno", prodavac je prvo rekao da su kompleti nekorišćeni, a zatim je rekao da su jednom izneti na vodu. Izjavio je da ima mnogo pribora, da je šarandžija, a ovaj komplet koji je predmet oglasa mu je višak i zato ga prodaje. .. Nakon čega je ponovio da je pribor bukvalno nov, nekorišćen. Naravno, to nije tačno! !! 1 mašinica ima skoro nevidljive tragove korišćenja, a ostale 2 imaju vidne tragove višestrukog korišćenja u vidu skinute "gumirane" zaštite tela mašinica. .. Takođe, slično je i sa štapovima, ižuljan lak blanka, izudarani rukohvati, izgrebani metalni delovi end kape. .. Takvi tragovi ne bi ostali na priboru koji je jednom korišćen, ni da ih je koristio najaljkaviji čovek na svetu, a ne neko ko je takmičar! !! Unapred sam pošteno uplatio novac, a dobio sam to što sam dobio. .. Hvala na ovakvoj kupoprodaji. Pozdrav!
Kako te nije sramota!? Dobio si 3 kompleta za 20.000rsda..njihova realna vrednost je 35.000rsd samo ti masinice vrede 15.000 Sto se tice pomenutih kapica dobio si jos bolje kapice shimano..sem toga u startu sam ti napomenuo da nemaju futrole i kapice, zato i jeste toliko drasticno skinuta cena. Obijasni mi sta podrazumeva tvoj termin >skoro nevidljivi tragovi> Pozz
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.