jozef

Zrenjanin

Član od: 07.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek je prvo rekao da će doći po deo da ga ostavim, nedelju dana nije došao, onda je rekao da pošaljemo i odbio paket jer nema novca! Ne šaljite mu ništa da ne bi plaćali poštarinu kada se vrati paket kao ja!

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

narucuje zoves on se predstavlja pod drugim imenom jos te zeza preko telefona od njega nista ni da se kupi ni da se proda paket se vraca placa se dupla postarina znaci ovakve treba prijaviti
Lazove Jedan Telefon je Podignut Al nije Bio kako ste vi rekli Poslali ste Telefon neispravan Baterija Ne Valja Tac Ne Radi Svaka Vama cast i mene napadate

Mobilni telefoni > Motorola

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Da mogu, dala bih mu nulu. Ovakvo ponašanje je neophodno sankcionisati. Čekala sam dve nedelje da mi se vrati telefon koji sam po dogovoru sa njim skinula sa Kupujem prodajem sajta. Uopšte nije ni preuzeo telefon. Njegova zafrkancija me košta skoro 700 dinara. Zbog ovakvih ljudi koji prave sprdnju sa drugima trebalo bi uvesti novčane kazne.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.