JSMTehnology

Beograd | Voždovac

Član od: 20.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovao dogovor, navodno je bio u guzvi da pritom nije ni nazvao da otkaze vec je 10 minuta pre zakazanog vidjenja covek pustio poruku na kp da je u guzvi i time je oduzeo necije dragoceno vreme a pritom je kupio drugi telefon isti dan kad je navodno bio u guzvi. .. mogao je samo da javi da se predomislio ali svakako ne bih preporucila ovog clana jer ne ceni tudje vreme i neodgovoran je. Hvala
Postovanom korisniku sam na vreme poslao poruku da nisam u mogucnosti da kupim njegov telefon. Nije u redu da korisnik daje negativnu ocenu za to sto sam kupio nesto od drugog korinika sajta jer je to ipak moje slobodno pravo. Molim administratore da pogledaju moju prepisku sa calnovima i vide ko je ovde u pravu. A od drugog clana sam kupio telefon tek kasno uvece kad sam bio slobodan. Za kraj mogu da kazem da ovakve clanove treba ukloniiti sa kp zato sto ljudima koji imaju vise pozitivnih ocena ruse autoritet time sto bez razloga daju negativne ocene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.