Julija Paunović

Požarevac

Član od: 19.06.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Smartwatch | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na zalost nisam neko ko voli da daje negativne ocene ali ocigledno da nemam drugog izbora. Prodavacica je bila ljubazna, spustila mi je i cenu punjaca i uredno poslala predmet. Kada je punjac stigao, probao sam ga i ne radi, ne puni, javio se da punjac nije u redu i gospodja se lepo izvinila na neugodnosti i kao proverice sa muzem sta nije u redu posto se on razume. To je bilo pre 7 dana, od tada se vise ne javlja i ne odgovara na poruke a vidim da su uredno procitane. Na prvi kontakt od ljubaznog prodavca na kraju dobih razocarenje i punjac ide u smece. A bila je kul tip. .Vodite racuna sa kim saradjujete. .

Knjige > Naučna fantastika

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nije ispostovan dogovor, sa kp proruka, o kojima postoji dokaz postarinu sam platio duplo zbog toga. ne preporucujem saradnju sa osobom koja ne postuje dogovor.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Xiaomi | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Platio punu cenu za punjac koji je navodno nov i dobijen uz telefon, u takvom je stanju da nije ni blizu novom skroz je izgreban sa svih strana, dobro je jedino sto radi uopste

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekla mi je da dzojstik radi i da je sve ok, medjutim dzojstik baguje, ne mozes da igras sa njim uopste, uzeo sam za dete, ona se nasla za 3200 dinara, neka joj sluzi na cast. .. slao sam joj dva dana poruku, i na viber i obicno jednostavno se ne javlja. .. .Svesno je to uradila. .Uzas, vidim ima jednu vec negativnu, ko zna koliko mozda jos stvari ne radi sto prodaje. Sto dalje od ovog korisnika to vam je moj savet! !!

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Slušalice za mobilne telefone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od dva para slusalica koje sam narucio. Jedan par nije radio. Prodavac se preko poruke izvinuo uz komentar da ne zna sta sa radi. Predlozio sam da mi posalje druge a ja njemu pokvarene pri cemu svako placa svoju postarinu. Mislim da sam tu bio vise nego korektan. Od tog trenutka osoba je odlucila da ne komunicira sa mnom ni na tel ni preko sms-a niti na poruke preko KP. Prvi put dajem nekom negativnu ocenu ali obzirom da sam dao novac za proizvod koji ne radi, negativna ocena je opravdana.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.