Julija

Beograd

Član od: 28.07.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Dečja > Devojčice | Cipele i čizme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cizme izosene, flekave, pohabane, istrosene, prljave, ucebane i razglavljene. Prodavac je garantovao da su u odlicnom stanjupre slanja a stigle su u uzasnom stanju, ne odgovaraju uopste opisu i slikama! Prodavac odbija da uvazi reklamaciju, veoma neprijatan. . svadja se i ucenjuje. IZBEGAVATI SARADNJU SA OVIM CLANOM! !!
Ovo je poruka sa K/P koja je poslata članu DADA, bez naznaka svađalačkog tona i ucena, takođe se vidi da je ponuđena reklamacija, koja nije prihvaćena. 10.10.2017 14:03h Žao mi je što niste zadovoljni, čizmice kao što sam navela, korišćene su ali vrlo malo, vidi se na slikama koje su visoke rezolucije ima i dosta slika, svaki detalj se vidi.Što se širine tiče one su takve kupljene, što se tiče učebanosti mislim da to nije toliko "strašno".Čizmice su oprane na niskoj temperaturi, jer ja prodajem isključivo čiste i oprane stvari. Još jednom podvlačim čizmice su nošene nisu nove,naravno da se vide znaci korišćenja, po meni su one odlične za takav vid čizmica. Predlažem, da razmislite do sutra i da tada odlučite. Ako i sutra ostajete pri stavu da ih vratite,možete ih vratiti ali poštarinu Vi plaćate, vratiću Vam novac (400 din.) napišite mi vaš broj računa. Pozdrav Julija
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.