Julijana

Bačka Topola

Član od: 14.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Jastuci, posteljina i prekrivači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam imala iskustva, i nisam komunicirala preko Kp, već telefonom. U tel. razgovoru mi je rekla da je bez oštećenja, sto se na slikama, preklopljenih komada nije moglo ni videti (plavifrotir i beli pokrivac). Dobila sam pocepano, staro, prljavo, flekavo. Komunikacija nakon dobijene robe skoro da nije ni postojala, samo mi je rekla da nisam komunicirala preko Kp i da neće da prihvati robu nazad i prekinula vezu. Posedujem sve fotografije robe koju sam dobila. Ovu članicu ne preporučujem nikom.
Dodajem sms, koji mi je poštovana poslala "komunicirajući telefonom". Evo: "Sramota je da pošaljete pocepano, prljavo, smrdljivo a da za isto pre slanja kažete da je u izvanrednom stanju i da nema oštećenja. Neću ja biti siromašna a Vi dobro razmislite šta ste uradili i kako ćete se osećati.Neka Vam Bog oprosti,a i neka Vam pomogne da naučite da budete pošteni i da pošteno zarađujete novac da ne varate ljude." Kao prodavač nemam komentara- zaključite sami ko tu govori istinu- uzimajući u obzir da je loša ocena data za oglas "čaršavi". U svakom slučaju se zahvaljujem- za mene je to dobra lekcija.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.