just_do_it_shop_bg

Beograd

Član od: 16.03.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodata mi je polovna majica kao nova i sa oshtecenjem na ledjima, tj rupom, covek me ubedjuje da je nova a ona sva izbledela sa izuvijanim etiketama od pranja i rupom, moze sa njim dogovor al samo vi da budete u minusu. ..
Poslata je majica sa slike sve se lepo vidi i startu je hteo jednu majicu drugu pa je posle odlucio da oce i ovu i sad mu se ne svidja i hoce da vrati ,majica nikakva ostecenja nije imala jer je pregledana pre slanja ,namerno je izbisio rupicu da bi je vratio i pritom oce da ja platim postarinu! Nek administratori pregledaju dopisivanje pre odobravanja ocene!

Odeća | Muška > Džemperi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

rekao je da je Dzemper u dobrom stanju i da nema nikakvih oštećenja, poslao mi je dzemper sa rupom od cigare, ne prepreporučujem ovog prodavca
Dobio je carlo colucci zemeper za 1500 dinara koji sam prodavao za 3000 i lepo je naznaceno stanje kao na slikama a na slikama se sve vidi !

Odeća | Muška > Džins

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čista nula za korisnika, naručio je proizvod i nije preuzeo paket kasnije me blokirao na KP. Kada sam ga zvao opusteno kaze da nije preuzeo paket sa razlogom sto kao nije bio tu, bez ikakvog izvinjenja i tada mi prekida poziv. Ne preporucujem saradnju!
Lepo sam rekao da svaka posiljka koja nije preko poste poslata necu je podici tako da ja sam cist !poslate su bexom farmekre !

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik me cima vec 3 dana da mu ostavljam patike da ih skidam sa oglasa sto sam i uradio odbijao druge ljudi da bi mi na kraju rekao decko odjebi ne trebaju mi vise patike zaobidjite saradnju sa ovim covekom za vase dobro
nije tacno sve je laz od ovoga sto je napisao,imam sacuvane poruke od njega ...sam je rekao da ce izbrisati oglas i pitao sma ga samo dali moze da mi posalje par slika od djona da vidim dali je matirao i sliku od racuna ...nije mi jasno zasto ste mu odbrili da me negativno oceni kad niste drugu stranu proverili !

Odeća | Muška > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se da kupim jaknu iz oglasa od ovog člana, i sve je bilo dogovoreno, i rekao je da ce da pošalje, i kada je trebao da pošalje javlja se i kaže da mu neko nudi nekoliko stotina dinara više, i da neće da mi proda po ceni po kojoj smo se dogovorili, nego po većoj. .. .. .. .. .. .. Ne poštuje dogovor, izbegavajte. .. .. ..
Trazio je da mu spustim cenu za 500 dinara,ja mu spustim i on opet trazi da spustim i kad nisam hteo pristao je po toj ceni za 500 din manje i kad mi je drugi covek ponudio cenu koja mi pise na oglasu naravno da cu da pristanem jer svi smo mi ovde da bih zaradili ...svako ima pravo da se ljuti ali bez osnova ne prihvatam optuzbe !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.