K. P. Audio

Novi Sad

Član od: 29.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Muzičke linije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovor, stigla mi je muzika linija slomljena gde je pojacalom otpozadi su slomljene plastike, takodje nisu mi poslati kablovi koji povezuju dekove, kao ni kablovi koji povezuju dek za pojacalo sa zvucnicima, niti je to opisano u oglasu na Kp niti sam upozoren na to. On ih je posle dodatno poslao ali sa otkupom sto me je dodatno povredilo i iznervirao. Hocu da mi Vrati mojih 12000din. a ja njemu njegovu muziku liniju jer nije ispostovan dogovor i pored moje dobre namere da predajem preko slomljenih plastika na pojacalo i to na vise mesta sto mogu da dokumentujem i slikam
Dogovor sa kupcem ispostovan. On porucio ja poslao ono sto je na slikama. Iako je linija bila dobro upakovana ostecena je prilikom transporta i tu je nastao problem. Sa kupcem sam se cuo vise puta cak sam uplatom refundirao deo troskova ali na kraju ispada da nismo nasli zajednicki jezik.

Audio > Tjuneri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin mi je poslao radio sa ostecenjem koje je zamazao markerom. Namerno je precutao i rekao da ima samo dve tackice. Ostecenja su toliko duboka da se vidi aluminijum . Radio je crne boje pa je strasno ruzno. Nije za to da mu vratim radio. Pa onda sam primoran da dam NEGATIVNU!
U vise telefonskih razgovora sa kupcem objasnjeno mu je da uredjaj ima dve tacke odgore na poklopcu uredjaja na sta je on odgovorio da mu to nesmeta i da mu je bitan front uredjaja koji je inece kao nov. Medjutim, u razgovoru sa njim zakljucio sam da je ovo problematican kupac i nisam hteo da mu posaljem uredjaj. U tome mi je pomagao strajk u posti koji je trajao oko 10 dana. On je insistirao da slanje bude iskljucivo postom. Strajk je prosao, ja se nisam javljao niti slao paket. Pozvao me je i insistirao da mu posaljem uredjaj sto sam i uradio. Po prijemu paketa rekao je da je zadovoljan. Sutradan mi je poslao poruku da nije zadovoljan uredjajem jer ima dve tacke odgore. Mislio sam da se sali. Pokusao sam ga da ga pozovem ali iskljucio je telefon. Dalja komunikacija je bila iskljucivo preko KP poruka. Uredjaj sam prodavao kao polovan. Godina proizvodnje uredjaja je 1995. Za ocekivati je da ne izgleda kao nov. Prodao sam uredjaj koji je bio na slikama u oglasu, sa opisanim fizickim stanjem i tehnicki potpuno ispravan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.