kablovi led trake

Smederevo

Član od: 21.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > LED rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio led traku traku. Kaze poslace sutra. Nakon "Slanja" naredna dva dana nije stiglo. Pitao sam za broj posiljke, ali nisam dobio odgovor i dalje, a ni traku. Izbegavajte ovaj profil.

Elektro i rasveta > LED rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam 3m led diode sa daljinskim i sa baterijom za isti. Primio sam paket naravno da ne moze na ulici da se proveri sadrzaj paketa. Plus platio postarinu skoro 500 din i Bex uslugu placen odogovor sto znaci da 120 din placam da bi gospodin dobio svoj novac na adresu, realno to ne treba da placa kupac, to je tvoj luksuz koji ti trebas da platis jer te mrzi da odes po novac! i u paketu nema baterije i dobio sam od njega odgovor u fazonu nema na stanju zaboravio sam da javim! !! ! preskocite ovog prevaranta!
Pod broj jedan dobio si traku koju si platio. Broj dva - naravno da ne mozes da proveravas sadrzaj paketa na ulici ni ti ni ja ni bilo ko, kuriri to ne dozvoljavaju ne znam da li zivis na nekoj planini ili u sumi ali to u civlizaciji odakle sam ja ne moze niko. Broj tri - ne saljem beksom vec aksom, platio si postarinu 240din i povrat novca na ruke 120din, nemoj da lazes ljude i da kukas da je postarina bila 500. (inace svi su dobro upoznati da danas svaka sluzba naplacuje postarine i po 700-800din tako da budi zahvalan) broj pet - Moze mi se pa mi donose novac na adresu, ne moram kao ti da cekam redove u posti jer sam gospodin pre svega a za tebe Don. -I finalno, u svakom mom oglasu pise da baterija ne ide u pakovanju. Paket sam ti poslao bez baterije iako si je trazio i nisam je naplatio cemu frka. I poslednje što nije smeo da prokomentariše, trazio je traku jeftiniji model 2835 ali sam mu poslao bolji model 5050 koji je 500din skuplji jer nisam imao na stanju taj jeftiniji to mu nisam ni reko jer ko bi se bunio kad mu daju nešto bolje, a za to ćutimo a? To što ti jedan kažeš da sam prevarant naspram hiljade zadovoljnih mušterija govori više o tebi

Elektronika i komponente > Kontroleri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Proizvod je pokvaren
Poruka za sve moje buduce kupce koji budu procitali ovo: DAJEM RADNU GARANCIJU 7 dana na bilo koji kupljeni uredjaj u mojoj prodavnici. Mozete ga vratiti ako niste zadovoljni iz bilo kog razloga. Cak i nakon toga ukoliko se desi neki problem sa robom ukoliko sam u mogucnosti ja cu se potruditi da resim isti. E sad da popricamo o doticnom gospodinu koji mi je dao negativnu ocenu... Gospodin je kupio muzicki kontroler koji je testiran pre slanja i naravno poslat ispravan. Zalio se kako nece da radi bas u ritmu kako njemu trake rade nego radi u nekom drugom ritmu... (imajte na umu da trake nije kupio kod mene i da se dovodi u pitanje ispravnost istih) Ja sam mu na to objasnio kako da ukljuci da radi u ritmu muzike i objasnio da muzicki kontroler tako zapravo funkcionise na sta je on poceo sa optuzbama i uvredama poput "NIJE ISTINA" "PREVARA" "SRAMOTA" itd... Nakon sto sam uvideo da se gospodinova tehnicka pismenost dovodi u pitanje i da ne vredi da dalje objasnjavam jer je on vise za raspravu nego za pricu ponudio sam mu da vratim novac nazad i da mi posalje uredjaj, na sta je gospodin odgovorio sa negativnom ocenom i opisom "Proizvod je pokvaren". Pre nego sto izjavite da proizvod ne radi, proverite sami sa sobom da li ste zaista do te mere tehnicki pismeni i sigurni u to sto kazete, da li postoji mogucnost da je nestrucno rukovanje proizvodom uzrokovalo problem, u suprotnom ste lazno optuzili prodavca ili ispravnost robe. Ja bih zamolio moje buduce kupce koji citaju ovo da ukoliko nisu zadovoljni ili im proizvod ne odgovara da mi ne daju negativnu ocenu vec da resimo kao ljudi, ja vama pare nazad a vi meni robu. Svi znaju da tehnicka roba moze stici pokvarena i da se ponekad kvarovi desavaju, na to ne mogu da uticem. To ne znaci da sam prevarant, obratite mi se lepo i prijavite problem, ne bezim od problema, izaci cu svima koji su ok u susret koliko je to moguce s moje strane. Hvala vam na razumevanju, Dimitrije, Tommy Shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.