kadrija

Pančevo

Član od: 10.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kaže nije mi dao garanciju, tel je polovan, a poslao mi telefon koji nema mrežu iako je napisao da je sve ispravno. . Povedite racuna sa njim!
Necu se opravdati jednoj osobi koji prica neistinu, samo cu reci da mi se javio posle dva dana i naso je kao manu za mrezu, ja sam veoma lepo napisao da sam ubacio moju karticu telenorovu i radio je pefektno, druge kartice nisam imao i to sam veoma jasno naveo na oglas, i plus toga da bi ispao posten predlozio sam da mu pomognem da mu posaljem 1000 din da bi mogao otkljucati mreze on nije hteo, znaci nije bilo pitanje mreze nego ko zna sta je on izmislio da bi mi dao tu ocenu, ali neka ga svi ti ljudi koji su mi dali te pozitivne ocene znaju kakva sam osoba a ovaj se pokazao da svi koji citaju ovo da ne bi trebalo poslati robu svakoj ovakvoj osobi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.